6 tips & tricks om je meisje meerdere keren gillend te laten klaarkomen

Mannen! Even de aandacht. De tijden dat je je vriendin of scharrel niet vaak genoeg of helemaal niet kon laten klaarkomen is voorbij. Indiana University en het Kinsley Instituut hebben namelijk aan 1.000 vrouwen gevraagd wat de beste manieren zijn om een vrouw meerdere keren gillend te laten klaarkomen. Haal je pen en papier er maar bij en maak notities, want deze tips en tricks kunnen je omtoveren tot een echte Don Juan tussen de lakens.

1. Blijf met je poten van de clitoris af als ze is klaargekomen
Ook al speelt de clit een hoofdrol in het eerste orgasme, het is volgens de dames veel te intens als je het dopje direct aanraakt. Begin na het eerste orgasme dus weer rustig en bouw weer op.

2. Behandel het tweede of derde orgasme niet hetzelfde als de eerste
De vrouw en haar gouden doosje zit een stuk ingewikkelder in elkaar dan wij de simpele mannen. Dus als je haar klaar hebt laten komen en je denkt ‘bon’ ik ga op precies dezelfde manier voor een kill-streak aan orgasmes dan heb je het mis. Kennelijk is elk orgasme voor de vrouw anders en moet je het dus spannend en vernieuwend houden. Ja, dat wordt werken.

3. Probeer eens een ‘broodje clit’
We snappen dat je liever iets ander op je broodje doet maar het schijnt wonderen te doen. Als je haar clit teder tussen haar schaamlipjes duwt kan ze heel snel voor een tweede keer komen. Omdat het pippeltje zo gevoelig is, zeker na een orgasme, hoef je verder niks te doen. Door de verhoogde hartslag komt je chick dus klaar door haar eigen opwinding.

4. Communicatie is muy importante
En dan bedoelen we natuurlijk niet tijdens de seks. Als je tijdens het batsen niks vies te zeggen hebt moet je lekker je kop houden. Nee, wat er wordt bedoeld is dat je elkaar moet laten weten wat werkt en wat niet. Als jij denkt dat ze het onwijs lekker vindt om door jouw genotsknots in haar gezicht geslagen te worden en zij zegt er niks van dan eindigt het in blauwe plekken en een onvermijdelijke break-up.

5. Oefening baart kunst
Het ligt nogal voor de hand, maar dat doet niks af aan de waarheid. Hoe vaker je iets doet, hoe beter je erin wordt, het is net als tosti’s maken. Gelukkig is sekservaring opdoen helemaal geen vervelend klusje, dus struin Tinder af en ga oefenen.

6. Niet elke vrouw kan meerdere keren klaarkomen
Als het niet lukt dan kan het zijn dat de dame in kwestie gewoon niet meer dan één keer kan klaarkomen. Jammer maar helaas. Gelukkig kan jij dat wel. Lekker doorgaan dus!

Reageer op artikel:
6 tips & tricks om je meisje meerdere keren gillend te laten klaarkomen
Sluiten