Dit zijn 6 onmisbare apps voor mannen

Redactie 9 mei 2017 Machines

Niemand kan meer zonder z’n telefoon. In eerste instantie denk je dan gelijk aan het communiceren met anderen via je telefoon wat langzaam reallife gesprekken gaat overnemen. Je smartphone is in heel veel gevallen sowieso heel handig, denk aan internetbankieren, foto’s maken, je agenda bijhouden. Heel de grote boze buitenwereld past nu in je broekzak.

We zijn nog nooit zo gekluisterd aan onze telefoon geweest als nu en daar willen bedrijven natuurlijk hun graantje van meepikken. Zij spelen in op onze verslaving door aan de lopende band apps te ontwikkelen die ons leven nóg makkelijker moeten maken. Negen van de tien apps lijkt dan ook een toevoeging op je leven maar diezelfde 90% is compleet kansloos met als enige functie: ruimte in nemen op je al overvolle Iphone 7 of Samsung Galaxy S7.

Uiteraard zijn er ook een aantal apps die het beoogde doel daadwerkelijk nastreven maar in de grabbelton van apps is het moeilijk toch de juiste te pakken te krijgen. Daar komen wij aan bod. Hier komt een lijst met zeven apps die daadwerkelijk je leven zullen vergemakkelijken.


1) Google Trips
Deze app wordt in de volksmond de ideale offline reisgids genoemd. Met recht. In Google Trips wordt alle informatie over je vakantielocatie offline gebundeld zodat je elk moment kan checken waar je ook alweer moest zijn.
Op de app staan over 200 populaire vakantiesteden die je kunt downloaden en in je broekzak meenemen. Google stelt zelfs speciale dagprogramma’s vast die je op de juiste manier langs de leuke plekken begeleidt. Ook vlucht- en hotelinformatie vindt je in de app. Heel chill dus.


2) Apple Breath
We willen niet zweverig doen maar mediteren en aan je ademhaling denken werkt gewoon. Als je niet dagelijks op de yogamat staat is Apple Breath een laagdrempelige manier om wat bewuster in het leven te staan. Ademhalingsoefeningen zorgen voor concentratie en ontspanning en deze app helpt jou in vijf minuten een aantal stressniveau’s te dalen. Als je Apple Watch hebt meet de app tegelijkertijd zelfs je hartslag!

Onmisbare-apps4
3) Biernet
Goh wat heerlijk, alleen de naam doet ons al glunderen van mogelijkheden. Biernet houdt je altijd en overal op de hoogte van de chillste aanbiedingen in de supermarkten, slijterijen en groothandels. Altijd het goedkoopste bier dus. Daarnaast kan je als ultra lui persoon bier regelen zonder de deur uit te gaan. Bierkoeriers staan namelijk ook aangesloten bij deze app!

Onmisbare-app
4) How to tie a tie
De naam zegt het al. Mannen in pak zullen denken dat je een loser bent met deze app maar voor de casual mannen onder ons is het een ware uitvinding. Die ene keer dat je een stropdas om moet voor de bruiloft van je nichtje en loopt te kloten voor de spiegel is toch één keer te veel. Met deze app heb je meer dan tien verschillende dasknopen inclusief assistent die je uitlegt hoe het werkt.

Onmisbare-apps3
5) Weber
Geen keukenprins? Geen zorgen. Met deze app kan zelfs jij je voordoen als een echte Grill-Meister. Dit pareltje staat vol met recepten, tips en tricks waarmee jij de lekkerste gerechten voor je medemens de tafel op knalt. Straks lekker in het zonnetje, Iphone 7 erbij, Weber erbij en een overvolle buik.


6) Super Mario Run
Wat heerlijk nostalgisch is deze app zeg. Lijkt in bijna alle opzichten op de klassieke mario-game met hetzelfde design, levels en vijanden om te verslaan. Eén dingetje is anders: Mario rent automatisch. Wat overblijft voor de speler is het springen om valkuilen en obstakels te ontwijken en muntjes te pakken. Dat je uiteindelijk zo hoog mogelijk in de vlag moet springen om je level te beëindigen en in kastelen Bowser moet verslaan is tot ons plezier niet veranderd!

Daar heb je het, 6 apps die jouw leven meer waarde gaan geven. Nu nog die Iphone 7 of Samsung Galaxy S7 en je hebt de apps in de beste kwaliteit op de mooiste schermen!

 

Reageer op artikel:
Dit zijn 6 onmisbare apps voor mannen
Sluiten