6 manieren om je seksgame naar een hoger niveau te tillen

Redactie 5 jan 2017 Entertainment

In het nieuwe jaar zijn er genoeg saaie en standaard goede voornemens die je kunt verzinnen: afvallen, stoppen met roken en meer sporten. Maar gek genoeg hoor je nooit iemand zeggen dat ‘ie zijn seksgame naar een hoger level wil tillen. Met deze zes tips gaat dat je in ieder geval wel lukken.

Dankzij dokter Justin Lehmiller ga jij spetterend het nieuwe jaar in en maak je er een knallend feest van tussen de lakens. Pak je denkbeeldige notitieboekje erbij zodat dit jaar een nog beter seksjaar wordt dan 2016. Dit zijn de tips waar je iets aan hebt in het leven.

1. Laat je horen
Hiermee bedoelen we niet dat je de hele buurt bij elkaar moet schreeuwen en dat je buren moeten denken dat het weer de eerste maandag van de maand is, maar het gaat meer om wat je zegt. Vertel haar hoe diep je haar wil penetreren, hoe nat… Nou ja, je snapt het. Dirty talk brother! En dan een beetje afwisselen met een paar goede grommetjes en kreuntjes. Volgens onderzoek beleven luidruchtige types namelijk meer plezier aan seks dan stille wateren.

2. Pak er een speeltje bij
Onderzoek wijst uit dat stelletjes die er wel eens een vibrator of en ander speeltje bij pakken, veel meer bevrediging halen uit hun experimenterende sekspartijen. Wellicht is dit een goed argument om de twijfelaars over de streep te trekken om het toch maar eens te proberen. Wat heb je te verliezen? Is leuk. Onze suggestie: de Europe Magic Wand.

3. Doe de kegeloefening
Als je denkt dat dit alleen iets voor zwangere vrouwen of oude mensen is dan heb je het mis. Voor mannen kan het namelijk de ejaculatie versterken en over het algemeen zorgt het er ook nog eens voor dat je het langer volhoudt. Bonusoefening.

4. Kijk verder dan je neus lang is
Er is meer dan alleen de jongeheer in de vulva van je sekspartner proppen en zo lang tekeer gaan dat je vanzelf de druk van de ketel haalt. Het hoeft niet altijd een vluggertje te zijn, dus besteedt ook wat aandacht aan het voor- en naspel. Met tip 2 wordt dat waarschijnlijk een stuk interessanter en dankzij tip 3 hou je het langer vol. Louter winnaars.

5. Geniet maar drink met mate
We kennen het allemaal; seks hebben als je volledig van de kaart bent. Nou ja, seks. Het lijkt meer op een lauwe frikandel in de gortdroge oven proberen te proppen. In stomdronken toestand  komt er weinig van de daadwerkelijke daad. Als je gaat ballen, drink dan eens een colaatje tussendoor. Voor iedereen leuker.

6. Wakker blijven
Ja ja. Klinkt logisch, maar zeker een relevante tip. We kunnen er weinig aan doen, want tijdens seks maak je een stofje aan waardoor je lekker kunt pitten. Daarom is het ook niet zo gek dat we vaak in slaap vallen nadat we eenmaal zijn afgekoeld van een stomende sessie. Voor je gemoedstoestand en relatie is het best een goed idee om toch nog even wakker te blijven en je meisje in je armen te nemen. Knuffel haar alsof het je teddybeer van vroeger is. Als ze je vriendinnetje is, of hoopt dat ze dat wordt, dan .

Nou als dit geen topjaar wordt, weten wij het ook niet meer. Dit zijn in ieder geval genoeg goede voornemens waar je aan kunt werken en waar je ook echt iets aan hebt.

Reageer op artikel:
6 manieren om je seksgame naar een hoger niveau te tillen
Sluiten