50 Cent zet anderhalf miljoen euro in op Floyd Mayweather

luc 5 mrt 2015 Entertainment

Er zullen allerlei gekke weddenschappen plaatsvinden voordat Floyd Mayweather en Manny Pacquiao eindelijk de ring in stappen. Maar waarschijnlijk zal 50 Cent’s anderhalf miljoen euro die hij inzet op Mayweather één van de grootste bets zijn. Volgens 50 is het onmogelijk dat Floyd deze strijd zal verliezen. Wij zijn daar niet te zeker van. Never count ‘Pacman’ out.

50 was te gast bij de Amerikaanse radioshow The Breakfast Club, waar hij Floyd openlijk steunde. Beide sterren ontmoette elkaar backstage bij een Chris Brown concert en volgens 50 leek Mayweather echt gefocust en opgepompt voor de match. Hierdoor durfde 50 wel een risicootje van anderhalf miljoen euro te lopen. Check vanaf minuut 40 hoe 50 Cent vertelt over zijn bet.

Gezien Mayweather’s boxing record (47 wins, 0 losses en 26 knockouts), zou je denken dat het een veilige bet is, maar met Pacquiao is alles mogelijk. Wij zullen in ieder geval voor de buis gekluisterd zitten.

Maar behalve trots en 50’s geld, staat er meer op het spel. De winnaar zal ook een fles gold-plated Dom Perignon en levenslange (!!) gratis ‘dansen’ van de Deja Vu Showgirls uit Las Vegas ontvangen. En we weten allemaal hoeveel Floyd van strippers houdt. Lang niet gek!

Ook zal de naam van de winnaar op de lichamen van vier strippers getatoeëerd worden, zal er een drankje naar hem genoemd worden en zal er een topless foxy bokswedstrijd in de club voor de winnaar te zien zijn. En als klapper op de vuurpijl zal er ook nog een levensgroot portret van hem met de strippers aanbiddend aan zijn voeten in de lobby getoond worden.

Allememachies, alsof die $ 250.000.000 dollar waar ze voor boksen nog niet genoeg was.

Reageer op artikel:
50 Cent zet anderhalf miljoen euro in op Floyd Mayweather
Sluiten