5 vette sneakers waar jij deze zomer indruk mee gaat maken

Redactie 20 jul 2018 Entertainment

De zomer is bij uitstek het jaargetijde om je sneakers je te showen aan de buitenwereld. Daarom kan jouw schoenenrek ongetwijfeld wel weer een nieuw paar gebruiken. Bruut heeft de hipste exemplaren weer uit de doeken gedaan, die jij ook nog effe met een lekkere korting op de kop kunt tikken. Of dat nog niet genoeg is, geven we ook nog een vers paartje sneakers weg. Welke gaat het worden? 

nike-air-span-2

Nike Air Span II SE Pure Platinum White

De Nike Air Span II SE Pure Platinum White is onderdeel van de ‘mini swoosh’ pack. Wat deze ‘mini swoosh’ zo speciaal maakt is de vibe en de ‘feel’ van een kleine swoosh die erg weinig wordt gebruikt op de designs van de Nike modellen. Eind jaren ’90 maakte Nike voor het eerst een design waar de ‘mini swoosh’ werd gebruikt op de neus van een wit Air Max 1 model. Wat opmerkelijk is is dat de Nike Air Span II samen met de Air Max 1 wordt uitgebracht met een mini swoosh op de neus van de sneaker. De Air Span II is een hardloopschoen geïntroduceerd in 1990, maar reeds in 2018 is er een retro gekomen van dit model. Nu valt de Air Span II dus ook binnen de mini swoosh pack en is dit het eerste Air Span II model met een mini swoosh op de neus. De sneaker is gemaakt van dicht mesh, suède en leer. Al met al is de mini swoosh een heerlijke toevoeging aan de strakke grijze Nike modellen binnen de ‘Mini Swoosh Pack’. Gebruik FHMXBRUUT en krijg 10 euro korting. De Nike Air Span II is nu verkrijgbaar bij Bruut.

Asics Samba 2

Asics Gel Saga White Samba

In 1990 kwam Asics met de eerste Gel Saga running shoe. Het Gel Saga model is een perfecte schoen voor dagelijks gebruik, het model is namelijk heel toegankelijk qua design en comfort. De basis voor deze Gel Saga is het witte leer, de combinatie met donker en licht rode accenten maakt deze sneaker perfect het gehele jaar door. Vergeet niet FHMXBRUUT te gebruiken voor 10 euro korting. De Asics Gel Saga is nu hier te koop bij Bruut. 

Nike Air max 1 Premium Pure Platinum Sail Black White

Nike Air Max 1 Premium Pure Platinum Sail Black White

Nike Air Max 1 Premium Pure Platinum Sail Black White, beter bekend als ‘Mini-Swoosh’ pack is inmiddels gereleased. Binnen de sneakercommunity is Nike een van de felst begeerde sneaker brands. De modellen zijn tijdloos en de nieuwere modellen worden met open armen ontvangen door de community. Nike heeft besloten om de bekende en begeerde ‘mini swoosh’ terug te brengen op een hele strakke Air max 1 en Air span II. We zien deze ‘Mini Swoosh’ pack in het strakke grijs in combinatie met wit leren details op de wreef en het leren Nike logo op de zijkant zoals we gewend zijn. Deze heerlijke Air Max 1 is nu hier te koop bij Bruut.

Vans Pig suede 2

Vans Old Skool Pig Suede Darkest Spruc

Vans Old Skool is een klassieker die je eigenlijk niet kan missen in je schoenenkast, deze sneaker is gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. De standaard zwarte colorway zie je behoorlijk veel in het hedendaagse straatbeeld. Vans heeft zojuist de donkergroene suède versie uitgebracht en deze kleur is erg tof. Wil je liever niet met de standaard zwarte Vans Old Skool rondlopen, dan is deze donkergroene suède Old Skool de perfecte uitkomst voor jou. Deze Vans Old Skool is nu hier verkrijgbaar bij Bruut.

Nike air max 1 Dark Grey Fierce Purple Black

Nike Air Max 1 Dark Grey Fierce Purple Black

Terwijl Nike tijdens de lente vooral lichte kleuren heeft gebruikt voor zijn Air Max 1 silhouetten, komen ze nu met iets heel anders. De Nike Air Max 1 Dark Grey Purple Black doet zijn naam eer aan: een zwarte out en midsole met een zwart leren mudguard en nylon toebox. De upper van de air max 1 is grijs met een paarse swoosh op de zijkant zoals we die kennen. Deze sneaker zou geïnspireerd zijn door de kleuren van de Toronto Raptors, maar deze kleuren komen niet geheel overeen. Deze Air Max 1 is nu Hier te koop bij Bruut.

Winnen

Natuurlijk geven we ook weer een paar toffe sneakers weg. Winnen? Like het bericht op Facebook en raad het goede getal. Wij hebben een cijfer onder de 1.000 opgeschreven, de eerste die het juiste getal raad die mag een paar sneakers uitzoeken bij Bruut.  Succes bradda!

Reageer op artikel:
5 vette sneakers waar jij deze zomer indruk mee gaat maken
Sluiten