5 vette motoren die staan te shinen in de etalage

Redactie 29 okt 2014 Machines

Motorliefhebbers opgelet, we hebben een vijftal schitterende tweedehands tweewielers voor je geselecteerd. Van een legendarische Italiaan tot een Duitse chopper. Hier zit ongetwijfeld wat moois voor je tussen. Check it out!

DUCATI 1098
Als we een lijstje van toffe motoren maken, dan mag het Italiaanse raspaardje vanzelfsprekend niet ontbreken. Ziehier een zeer nette Ducati 1098 uit maart 2008. Voorzien van een aantal extra opties en de kilometerstand is met 14.850 nog prima. Voor 8.700 E’tjes is ‘tie van jou. Hier te koop.


YAMAHA XJ6
Niet zo agressief als een R6, maar met deze XJ6 hoef je niet bang te zijn voor te weinig snelheid. Deze Yamaha heeft eigenlijk alles wat je in een motor wil. In het pikzwart ziet ‘ie er gruwelijk uit, hij is vrij makkelijk te handelen, heeft voldoende vermogen en er hangt met €6.250,- een mooi prijskaartje om z’n benzinetank. Hier te koop.


KODLIN MOTORRAD
Deze motorfiets is gebouwd in 2008 en heeft 3.600 kilometer op de teller. Dat valt mee. Als je mensen bang wilt maken met bruut geroffel, dan ben je bij deze Kodlin aan het goede adres. Chopperfan? Deze moet je hebben! Hier te koop. 


 

KTM RC8 AKRAPOVIC
In onze ogen misschien wel de allerdikste bike uit dit lijstje. Staat reeds 14.000 kilometer op de teller. Voor het lieve sommetje van € 6.200,- euro zitten jouw billen straks op het zachte zadel van dit monsterlijke scheurijzer. Hier te koop.


HONDA VFR 800 V-TEC
Eerlijk is eerlijk, hier is weinig tweedehands aan. Sterker nog, deze Honda is zo nieuw dat de verpakking er nog omheen zit. Er staat pas een kilometer op de teller. Mocht je het je afvragen: de VFR 800 V-TEC beschikt over een vloeistofgekoelde 4-takt, 16kleps DOHC 90° V-4. Goed voor 105 pk. Da’s lekker toeren hoor! Hier te koop.

Reageer op artikel:
5 vette motoren die staan te shinen in de etalage
Sluiten