5 type mensen die je altijd op Ibiza tegen het lijf loopt

Redactie 22 jun 2018 Entertainment

Ibiza, het party eiland overladen met zon en luxe. De plek waar je helemaal van god los kan gaan in de dikste clubs en kan bijkomen op de mooiste stranden. Lurkend aan een zoete kokosnoot cocktail, zak je door in je luie strandstoel blij dat je die last minute toch geboekt hebt terwijl je het voorbijlopende publiek observeert. Na een poosje valt er wat op, een aantal mensen lijken erg veel op elkaar. Hier zijn 5 soorten mensen die je gegarandeerd gaat tegenkomen op Ibiza.

Iedereen wilt een keer naar het party eiland Ibiza, maar nadat je je last minute hebt geboekt moet je wel weten wie je allemaal tegen gaat komen op dat eilandje. Want naast alle ‘normale’ mensen en mooie vrouwen moet je gewapend zijn tegenover de volgende soorten.

De beroemdheden stalker

Deze mensen zijn helemaal niet naar Ibiza gegaan om te genieten van de zon en de feesten. Nee zij spenderen hun tijd liever met die van iemand anders vergallen. “Is dat de helikopter van Leonardo DiCaprio?” “Woont daar Martin Garrix”? “Kom laten we hem kapot gaan stalken!”. Wil je weten van wie die grote boot in de haven is? De beroemdheden stalker die weet het wel. Soms nog wel is handig dus.

Het ‘Ik ben zo tering lekker maar stiekem super onzeker” Wijffie

Als Ibiza ergens mee overspoeld is dan zijn het wel knappe koppen of mooi geopereerde koppen. De dikke borsten en billen, opgespoten lipjes en botox hoofden vliegen je om de oren. Iedereen wilt lekker zijn en gezien worden. Voor een goed gesprek zal je misschien even wat langer moeten doorzoeken maar voor wat wild vermaak hoef je alleen je hengel uit te gooien.

Het ‘Ik heb money’ type

Hier zwermen vooral veel van de hierboven genoemde soort omheen. Ze rijden een dure auto, ondanks de niet heel goede wegen op Ibiza, en ze doen niet moeilijk om een paar dom p’s in de club. Je zult vooral veel mensen zien die deze soort probeert na te doen maar als je echt goed kijkt vind je ze wel. Ze zijn meestal veel ouder dan de mensen om hen heen en hebben een dikke buik. Daarnaast zal een horloge van minstens 30k echt niet ontbreken.

Het ‘ik ben zowat een local ik kom hier al meer dan 20 jaar’ type

Blijf hier vandaan want dit zijn de grootste hippies van het eiland. Mensen die zichzelf zo geweldig vinden omdat ze de vakantie al twintig keer beleefd hebben. Voor je het weet zit je een uur te luisteren naar hoe iemand verteld hoe het er 10 jaar geleden zoveel anders was en dat er zoveel veranderd is. Allemaal gezeik waar je geen zin in hebt, dus stevig doorlopen en zeggen “Ik ontdek het zelf wel”.

Het ‘Ik ben op Ibiza geweest ik ben zo intens cool’ -type

Dit is het type waar je niet in moet veranderen. Leuk dat je naar een van de mooiste vakantiebestemmingen gaat maar schep er niet over op. De ergste vormen van deze soort zoeken alleen maar de plekken op waar Jan Kooijman seks had in ‘Verliefd op Ibiza’ en kopen een berg aan souvenirs. Als ze thuis komen plaatsen ze een jaar lang foto’s van hun vakantie van 1 week. Verander hier niet in, please.

Verder moet je lekker naar Ibiza gaan en ben je met dit artikel meer dan voorbereid op de kneuzen die je daar kan ontmoeten. Mocht je denken dat je te laat bent om zo een mooie vakantie te boeken dan heb je het mis. Je ken hier nog goedkoop een last minute boeken. Veel plezier!

Foto: Wikimedia

Reageer op artikel:
5 type mensen die je altijd op Ibiza tegen het lijf loopt
Sluiten