5 typen vloeren om op te rollenbollen in je nieuwe huis

Redactie 3 okt 2017 Entertainment

Heeft je liefje nesteldrang of wil je zelf weg uit je huidige krot? En je hebt een heel dik appartement op het oog, maar er zit één minpuntje aan. Er zit geen vloer in. No stress, wij gingen voor je testen op welk type vloer je het beste naked twister kan spelen en bespraken ook de overige voor en nadelen die dit type vloer te bieden heeft.

1. Tegels
Een absolute no-go, veel te koud aan je reet. Een natuurstenen vloer is wel een lust voor het oog, wel weer prijzig. Een hypothetisch potje rollenbollen wordt wel heel pijnlijk.

2. Vloerbedekking
Dat hoogpolige tapijt waar je hond overheen heeft liggen rollenbollen? We houden van Skip en Fikkie, maar dat is toch een beetje schmutzig. Wél lekker zacht, en lekker warm onder je voetjes in de winter.

3. Betonvloer
Zie punt 1. Wel heel cheap. Niet zo chique, wel weer praktisch voor in een bedrijfsruimte.

4. Laminaat
Ja dit is top, makkelijk te leggen en geeft een huiselijke en strakke uitstraling. Ook niet zo duur! De meeste laminaatvloeren kunnen je gemakkelijk helemaal zelf leggen. Hetzelfde geldt voor parket.

5. Lineoleum vloer
Kijk uit dat je niet uitglijdt. Wel heel makkelijk om schoon te houden en is ook makkelijk gelegd. Ziet er alleen niet heel fancy uit. Doet toch een beetje denken aan de vloer van de aula op je oude school, behoorlijke moodkiller.

Reageer op artikel:
5 typen vloeren om op te rollenbollen in je nieuwe huis
Sluiten