5 type werkschoenen waar je altijd op kunt rekenen

Redactie 14 mrt 2019 Entertainment

In je vrije tijd loop je wellicht het liefst de hele dag op een paartje verse Nikes, maar als je werkt in bijvoorbeeld de bouw dan worden er andere dingen van je schoenen gevraagd. Dan wil je stevige robuuste stappers waar je een plank op kunt laten donderen, zonder dat je gelijk naar het ziekenhuis moet om je voet bij elkaar te lappen. Wij geven je 5 formidabele werkschoenen waar je altijd op kunt rekenen.

Blackstone 530
Als je grote poten hebt, dan is de Blackstone 530 de ideale schoen voor jou. Hij is leverbaar in maat 47 tot en met 50, dus prima voor de reuzen onder ons. Hij heeft het S3 veiligheeidslabel en is voorzien van een stalen veiligheidsneus. Kun jij met een gerust hart je teen stoten.

Quick Olympic
Mocht je veel moeten lopen tijdens je werk, dan wil je schoenen die een beetje comfortabel zitten. Als ze er dan ook nog een beetje stylish uitzien, dan ben je natuurlijk helemaal winnaar. Mocht je dit alles zoeken in een schoen, dan moet je de Quick Olympics hebben. Ook gewoon met stalen neus en kevlar zool. Stabiliteit verzekerd!

Sika 885
Een ouderwets paartje klompen. Aan de lage kant, maar wel voorzien van S2 veiligheidsnormering. Ook deze heeft een stalen neus. Een echte werkschoen als je een paar instappers wilt hebben. Nooit mis.

Emma Milano
Mocht je op zoek zijn naar een paar sterke nette schoenen, dan zijn de Emma Milano’s de schoenen die jij aan je voeten wilt hebben. De schoenen zijn olie-, benzine- en zuurbestendig, dus daar hoef je je geen zorgen te maken als je op een woeste bouwval aankomt. Kun je nog prima een pak boven dragen ook, dus prima geschikt voor de beveiligingsmensen onder ons.

Sixton Adventure
Waterdicht, hittebestendig en schokabsorberend . De Sixton Adventure heeft het allemaal. Met een lekker hoge schacht, zodat je enkels ook goed beschermd zijn tegen het kwaad. Uitermate geschikt voor in de bouw, technische dienst of de keuken. Ze zien eruit alsof je er een rots op kunt laten vallen, die vervolgens in duizenden stukjes uit elkaar barst. IJzersterk!

Reageer op artikel:
5 type werkschoenen waar je altijd op kunt rekenen
Sluiten