5 Tips om onweerstaanbaar te zijn voor de vrouwen

Redactie 5 jun 2017 Entertainment

Elke man wil natuurlijk de mooiste vrouwen kunnen regelen. Veel mannen denken ook dat ze dat kunnen en wij gaan helpen dat ook daadwerkelijk waarheid te maken. Wij hebben namelijk een aantal tips die jou gigantisch gaan helpen om toch die ene vrouw te versieren en haar verliefd te worden op jou.

#1 Wees avontuurlijk
Ooit gehoord van de moeizame relaties waarin ze te horen krijgen om elke week tijd te maken voor een ‘date night’? Natuurlijk. En dat is niet voor niks. Samen leuke dingen ondernemen kan relaties redden en scheidingen voorkomen, plus natuurlijk een enorme boost in interesse voor elkaar.

Dat komt omdat met adrenaline gepaarde activiteiten (klimmen, een achtbaan of zelfs hardlopen) ervoor zorgen dat je je meer verbonden voelt met de persoon waarmee je de activiteit onderneemt. Dat wordt ook wel emotionele besmettelijk genoemd: enthousiasme, gestimuleerd worden en opgewonden zijn wordt vaak gelinkt met de mensen om ons heen, zelfs als zij niet de oorzaak zijn.

Natuurlijk hoeft je niet gelijk skydive plekken te googlen. Zelfs een nieuw restaurant of nieuwe plek bezoeken zorgen voor deze reactie. Skydiven is natuurlijk wel een dikke aanrader!
Be adventurous

#2 Laat je dominantie zien
Alhoewel je dominantie showen nooit betekent dat je agressief, pusherig of onbeleefd moet zijn genieten vrouwen wel van een beschermde houding. Een studie heeft aangetoond dat vrouwen houden van mannen met baarden en die worden dan ook als beter en betere vaders beschouwd. Dominantie door je baardgroei mannen! Regel dus dat je baard on-point is en laat Tabac je daar bij helpen met hun fantastische producten. Waren alle aantrekkelijke karaktertrekjes maar zo makkelijk om uit te stralen he…

Demonstrate dominance

#3 Wees gepassioneerd
Hier hoef je geen raketgeleerde casanova voor te zijn hoor. Blijf bij waar je van houdt en waar je je voor interesseert: passie is aantrekkelijk en komt intelligent over. 46% van de vrouwen noemde passie als de derde aantrekkelijkste eigenschap van een man, na gevoel voor humor en intelligentie. Iedereen heeft wel ergens passie voor en zolang dat niet iets belachelijks is is de kans heel groot dat zij er van geniet als jij het erover hebt!Be Romantic

#4 Geef haar aandacht op de goede manier
Iedereen houdt van aandacht. Toch is het veel beter om subtiel te zijn dan het over de top demonstreren. In plaats van fancy cadeaus kopen en overdreven complimentjes geven, praat over dingen die er toe doen. Waarom? Omdat er heel veel te zeggen is over dingen die er toe doen. Wel eens gehoord van de serie van 36 vragen die je date verliefd kunnen maken? Deze emotionele, persoonlijke vragen zorgen voor een informatie uitwisseling die kan leiden tot krachtige gevoelens van connectie en geeft haar het gevoel alsof zij de enige vrouw in de ruimte is. Dát is de aandacht die zij zal onthouden.
Be unpredictable

#5 Kleed jezelf goed
Het kost een mens 13 milliseconde om te bepalen of je iemand aantrekkelijk vind, dus een paar simpele details in acht nemen geven al snel de indruk dat jij bezig bent met hoe je eruit ziet. Een gedachtegoed dat hoogstwaarschijnlijk overslaat op andere aspecten van jouw persoonlijkheid.

Zorg ervoor dat je schoenen bij je riem passen, je shirt de juiste maten heeft en geen zweetvlekken. Je snapt wat we bedoelen.

Laat dit de eerste stappen zijn naar de casanova versie van jezelf en wellicht eindig jij wel met een toekomstige FHM500 vrouw! Mocht je nog een vrouw zoeken? Als je de FHM500 koopt kun je uitgebreid rond snuffelen! Nu te koop bij Etos of online via bol.com.

Reageer op artikel:
5 Tips om onweerstaanbaar te zijn voor de vrouwen
Sluiten