5 speeltjes die je in huis moet hebben voor optimaal plezier tussen de lakens

Redactie 1 jun 2015 Entertainment

Ons onderzoek van vorige week heeft uitgewezen dat meer dan de helft van de mannen toys voor in de slaapkamer in huis heeft. 62% van de mannen die het niet gebruikt heeft aangegeven hier wel voor open te staan. Eerder onderzoek van de Indiana State University wees al uit dat vrouwen een hoger libido hebben en sneller klaarkomen als er speeltjes in het spel der liefde worden betrokken. Genoeg reden om te gaan shoppen om de seksuele escapades van wat glans te voorzien. Maar wat moet je in hemelsnaam kopen? FHM en Willie.nl geven je vijf opties die je seksleven naar een nieuw hoogtepunt stimuleren.

De Vibo van Willie.nl is overigens nog steeds gratis verkrijgbaar. Nog een paar dagen. Daarna moet je er gewoon weer voor betalen. So? Waar wacht je nog op. Breng je vriendinnetje in extase en bestel die gratis vibo nu hier!1. We-Vibe 4 Plus
Als er een seksspeeltje helemaal 2015 is, dan is het de We-Vibe 4 Plus wel. De nummer 1 onder de partnervibrators is nu te bedienen per app. Jawel, een mobiele applicatie waarmee jij je chick tot een trillend hoogtepunt laat komen. Al zit jij in Madakaskar en zij op Tahiti, afstand maakt niet uit. Je hebt alleen een wi-fi verbinding nodig. Benieuwd hoe ’t werkt? Hier een introfilmpje. Verder moeten we nog kwijt dat het apparaat waterproof, fluisterstil en oplaadbaar is. Nu verkrijgbaar met 43% korting voor een prijs van € 89,95. Haal ‘m hier binnen!

2. Vibrerende bullet
Waar je ook bijzonder veel lol uit kunt halen is deze vibrerende bullet van Seven Creations. De module heeft wel 10 verschillende standen in vibratie, pulsatie en escalatie. Lekker gevarieerd dingetje dus. Leuk! Het speeltje wordt geleveerd inclusief silicone sleeve en batterijen. Hebben? Haal ‘m met 43% binnen voor € 49,95. Scoren!

3. Fleshlight
Voor hetzelfde bedrag kun je ook gaan voor deze Fleshlight Pink Lady Original. Een zijdenzachte masturbator in zaklamp design. Het ding is gemakkelijk schoon te maken en voelt vagina-echt aan. Met maximaal comfort, souplesse en de zachtheid is dit apparaat leuker dan je rechterhand. Hebben? Als je hier klikt haal je ‘m direct in huis.

 

4. Massagegel & glij-olie
Als er iets is wat je als man naast een dikke tv, bier en een gereedschapskist in huis móét hebben, dan is het wel een fles massagegel. Vrouwen worden helemaal gek van massages. Dan heb je daar natuurlijk wel een lekker insmeermiddeltje voor nodig. En glij-olie is altijd handig. Wat nou als je deze twee combineert in één fles? Ha, precies datgene wat Willie heeft gedaan. Supercombi. Kunnen wij van harte aanbevelen. Hartstikke betaalbaar bovendien. Hier te koop voor een lief sommetje van €12,95.

5. Cockring
Ha, de aloude cockring. Altijd chill om in de kast te hebben liggen. Als jij een beest van een erectie wil krijgen. behouden en tot een bombastische climax wil komen dan is dit je makker. Met zo’n ring om je pielemuis hou je het bovendien een stuk langer vol. Dat is altijd beter. Tenzij je een whisky dick hebt ofcourse, dan moet je de cockring niet omdoen. Voor de prijs van een broodje kaas is dit vibrerende ding van jou. Hier verkrijgbaar voor het lieve sommetje van € 1,50. In je winkelmandje ermee!

Reageer op artikel:
5 speeltjes die je in huis moet hebben voor optimaal plezier tussen de lakens
Sluiten