5 redenen waarom jij een vibo in huis moet halen

Redactie 27 mei 2015 Entertainment

Een vibo in huis? Ik? Als man? Waarom in hemelsnaam? Vragen, vragen, vragen. Het klinkt misschien apart, maar er zijn wel degelijk een aantal hele goede redenen om als man een vibo aan te schaffen. Begin nu niet meteen ‘onzin!’ te roepen en lees eerst onderstaande vijf redenen goed door. Gegarandeerd dat jij er na dit artikel anders over denkt en binnen vijf minuten die vibo in je winkelwagentje hebt zitten.

1. Voor als je moe bent
Vrouwen hebben soms wel eens hoofdpijn, buikpijn of last van hun oorlel waarna de op seks beluste man vol frustratie afdruipt. Maar wij mannen zijn ook heus wel eens moe, uitgeblust of te dronken. Moet de vrouw dan onbevredigd een retourtje richting dromenland boeken? Nee, natuurlijk niet! Zo zijn wij niet. Als jij gewoon zo’n gekleurde kunstpiemel in huis hebt liggen kun je het vriendinnetje alsnog laten kreunen van genot, zonder dat je daar onwijze moeite voor hoeft te doen. Prima!

2. Je hebt altijd een cadeautje om weg te geven
Bij je beste vrienden druk je een bankbiljet in z’n hand en zeg je gefeliciteerd, bij vriendinnen kan je daar niet mee aankomen. Die moeten een cadeautje. Iets tastbaars. En wat is er leuker dan een cadeautje te geven waar ze zelf de grootst mogelijke hoeveelheid plezier uit kan halen? Precies, helemaal niets.

 

3. Om je seksleven te verbeteren
Onderzoek van de Indiana State University heeft uitgewezen dat vrouwen sneller klaarkomen, hun flamous sneller in een oceaan verandert en een hoger libido hebben als er seksspeeltjes in het bed worden betrokken. Nuff said.

 

4. Voor als je gaat backpacken in Australië
Jawel, het is zover. Je hebt je ticket geboekt en vertrekt met je backpack voor een halfjaar naar de outback van Australië. Alleen, je hebt nog een vriendinnetje die thuisblijft. En die moet zichzelf zes maanden lang vermaken, zonder de mogelijkheid om op jouw oppermachtige sergeant-majoor plaats te nemen. Je wilt ook niet dat ze haar gierende hormonen gaat botvieren op de loodgieter of de buurman. Dus? Precies, je geeft haar een vibo. Is ze máánden zoet mee en na al die tijd heeft ze sowieso grote behoefte aan een penis van hard vlees en opgepompt bloed. Tel uit je wist. 


5. Omdat ‘ie NU gratis is! 

Gratis! Voor nop. Oké, alleen een paar euro verzendkosten, maar come on. Dat mag de pret niet drukken. Dit is de trein naar Valencia die Ronald Koeman niet kon laten lopen. Als er ooit een kans was om een vibo aan te schaffen, dan is dit ‘m wel. Mocht je nog niet op de hoogte zijn: Willie.nl geeft ‘m gratis weg. Haal binnen die vibrator!

Reageer op artikel:
5 redenen waarom jij een vibo in huis moet halen
Sluiten