5 originele cadeautjes om je vriendin eens goed mee te verrassen

Redactie 29 jun 2017 Entertainment

Nu de zomervakantie weer in aantocht is, heb je opeens veel meer tijd om te aan je vriendin te besteden. Daarnaast kun je nu eindelijk meer uren werken bij je onderbetaalde bijbaantje bij een louche horeca-tent en zo de felbegeerde knaken binnenharken.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je die stuivers gaat uitgeven: geld moet immers rollen en iemand moet de economie draaiende houden. Je kunt alles wat je deze zomer verdient op rood zetten in een casino, maar het kan ook geen kwaad je vriendinnetje te verwennen met een cadeautje. In dat geval wil je natuurlijk de beste cadeaus!

Nu hebben wij 5 presentjes opgezocht die het waard zijn om gekocht te worden voor je liefje!

1# Persoonlijke BBQ-koffer

Het is complete onzin dat een cadeautje alleen voor de ontvanger is, als gever moet je er ook wat aan hebben. Geef je vriendin daarom deze speciale BBQ-koffer waarin alle werktuigen zitten die je tijdens het braden van de sappigste speklappen nodig hebt.

#2 Kussen met foto in hartjesvorm

Als man gruwel je hiervan, maar vrouwen zijn er dol op: kussens met een extreem kleffe foto. Zet je trots aan de kant en zoek een leuke foto van jullie samen uit. Dit levert een berg bonuspunten op bij haar vriendinnen en ouders.

#3 Opzettafeltje voor in bad

Vrouwen zijn dol op badderen. Het kan zomaar gebeuren dat ze het bad vol laten lopen, erin gaan liggen met wat badzout en drie uur later terugkeren en twee Twilight-films hebben gekeken. Dit stelt jou in staat in de tussentijd een voetbalwedstrijd te kijken en keihard te gamen. Het badderen moet je dus stimuleren en dat kan met dit tafeltje voor in bad waarop je snacks en tablets kan neerzetten.

#4 fleecedeken met mouwen

Het is algemeen bekend dat vrouwen het sneller koud hebben dan mannen. Wees dus lief voor je schat en haal een lekker dekentje voor haar met mouwen, dat is bijzonder functioneel. Nu kan ze jouw pilsje nog openen terwijl ze onder een warme deken ligt.

#5 Wijnproeverij bij je thuis

Wat vinden vrouwen leuker dan mannen? Dat is simpel: wijn. Maak je prinses in- en intens blij met een wijnproeverij waarvoor ze ook nog wat vriendinnen kan uitnodigen. Alles wordt geregeld en vindt plaats in jouw woonkamer. Dat is nog eens handig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
5 originele cadeautjes om je vriendin eens goed mee te verrassen
Sluiten