Must haves voor een echte bazentuin

Redactie 25 jul 2018 Entertainment

Je kan zoveel met je tuin doen dat je er haast gek van wordt. Wij zullen je geen tuin ontwerp advies geven, maar geven wat tips voor een later stadium. Als je tuin eenmaal af is, zijn dit de dingen die jij sowieso in je tuin moet hebben staan om maximaal te chillen.

Kijk, een zwembad, jacuzzi of sauna zou tof zijn, maar we willen alleen het beste van het beste. Groot dromen. Wij zijn op zoek gegaan naar dingen die je tuin flink kunnen pimpen, zodat dat je tuin meer waard wordt dan je huis.

1. Barbecue

Tja, moeten we hier nog iets over kwijt. We denken van niet. De barbecue kriebels beginnen bij het eerste straaltje zonlicht al te komen, dus is dit zeker één van de dingen die je nodig hebt. Het liefst zo’n dikke Amerikaanse natuurlijk voor je steaks en burgers, maar in andere soorten en maten zijn ze ook prima te doen. Dit is in ieder geval één van de duurste barbecues die er bestaan. Voor zo’n 12.196 dollar staat hij bij je in de tuin.

Bron: Money Inc. Money Inc.

2. Jacuzzi

Hoe chill is een jacuzzi in je tuin. Wij vinden de Luxema 8000 wel geschikt. Hij is zo huge dat je een flink feest kan geven en alle gasten kunnen chillen in de jacuzzi. Je hoeft je niet te vervelen ook, want er zit gewoon een ingebouwde tv in. Gekke shit voor een prijsje van 26.000 dollar.

Luxema hottub
Bron: Twitter.

3. Loungeset

Je kunt niet de hele dag in de jacuzzi zitten, niet goed voor je huid enzo. Na het zwemmen en tijdens de barbecue moet je een chille plek hebben om te zitten en ontspannen. Kortom, je hebt een goede loungesets nodig om neer te ploffen en uit te buiken na de zoveelste barbecue die je moet en wilt geven in je bazen tuin.

Loungeset
Bron: Pinterest

4. Zwembad

Nee joh, alleen een jacuzzi is niet genoeg. Daarmee zijn we nog niet tevreden als we een echte bazen tuin willen. Daar hoort gewoon nog een dik zwembad bij, die baantjes moeten ook gewoon getrokken worden. Je hebt verschillende soorten en maten van zwembaden, maar een lekker uitzicht erbij zou toch top zijn.

Zwembad
Bron: Pence Hathorn Silver

5. Sauna

Je hoeft je huis en tuin eigenlijk niet meer uit met deze kers op de taart, de sauna. Dit maakt het plaatje van een eigen spa helemaal compleet. Tijdens een hittegolf moet je er misschien niet aan denken, maar in koudere tijden is het toch best chill om de warmte op te zoeken.

Sauna
Bron: Pixabay
Reageer op artikel:
Must haves voor een echte bazentuin
Sluiten