5 megavette bolides die jij voor je deur wilt hebben

Redactie 2 okt 2014 Machines

Zo, vriend. Heb je nog wat geld in een ouwe sok liggen? Onlangs een taart verzonden naar John de Mol? Of gewoon zin om dikke flappen uit te geven aan een nieuwe waggie? In samenwerking met Speurders.nl hebben we een vijftal van de dikste tweedehandjes voor je op een rij gezet. Sommige flink aan de prijs, maar andere dikke bolides blijken veel haalbaarder dan je denkt. Een Aston Martin voor 80k. Dat is alleszins redelijk. Dat en nog veel meer soortgelijke ‘koopjes’ in deze superdikke occasionspecial. Kijk en bewonder!

Maserati Ghibli
Maserati’s zijn altijd goed. Weinig bolides die zo stijlvol zijn als dit Italiaanse automerk. Neem deze in wit uitgevoerde Ghibli met 295 pk. Weliswaar in diesel, maar daarom wel goedkoper in gebruik. Ook al is het een diesel, uit deze zescilinder komt een kneiterdik geluid. Gegarandeerd. Nieuw moet je 105k aftikken, hier kun je ‘m halen voor €80.950. Klik hier voor meer info en foto’s.


Lamborghini Huracán
Oké, niet alleen maar tweedehandjes in deze lijst. Maar deze Huracán mochten we niet laten liggen. De opvolger van de Gallardo is op te halen voor het lieve sommetje van 350.000 euro. Koopje! Dan rijd je wel in de allerdikste bolide van de BeNeLux. Zeker in deze gifgroene kleur. Verder heb je nog een 5,2 liter V10 onder de kap die 610 pk produceert. Veel geiler wordt ’t niet op autogebied. Klik hier voor meer info en foto’s. 


 

Aston Martin DB9 Volante
Voor vele mannen een auto waar ze s’ nachts over dromen. En dan ook nog eens in de Volante-uitvoering waarbij je 450 trappelende paarden onder je rechtervoet hebt zitten. Met een V12, G. En dat alles voor nog geen 80k? Halen voordat je te laat bent! Klik hier voor meer info en foto’s.


Volkswagen Golf R32
Nog altijd een van de betere hot hatches van de laatste jaren. Een regelrecht scheurijzer waarbij oom Agent altijd op de loer zal liggen. Gervaarlijk snel. Is wel de meest betaalbare van de vijf. Tweedehands vaak prima te verkrijgen, zoals deze felblauwe. Voor €19,950,- staat deze badass wagen in jouw garage! Klik hier voor meer info en foto’s. 


Porsche Panamera 4S
Hoppaké, 400pk in yo’ face! De Panamera staat samen met de Cayenne te boek als ‘de gezinsauto’ binnen de Porsche-familie. Nou, gezinsauto of niet, 400pk onder je kont staat altijd garant voor slingers en ballonnen achter het stuur. Als je het uitlaatknopje binnenin ook nog eens aanzet, dan kan de feestmuts ook nog eens op. Zit echt een waanzinnig geluid in deze bolide. En dat voor onder de 80k. Gas open pap! Klik hier voor meer info en foto’s.

Reageer op artikel:
5 megavette bolides die jij voor je deur wilt hebben
Sluiten