5 huizen waar wij een extra hypotheek voor zouden afsluiten

redactie 9 apr 2019 Entertainment

In Nederland zijn heel wat verschillende stulpjes te vinden. Van een klein flatje op vierhoog tot gigantische villa’s met een landgoed van hier tot Tokyo. Uit die laatste categorie hebben we de meest luxe huizen op een rijtje gezet. We moeten er wel een tweede hypotheek voor afsluiten, maar soit, voor deze stulpjes hebben we dat wel over.

Het Rietveld Schröderhuis

Van de hand van wereldberoemde architect Gerrit Rietveld komt dit pareltje uit 1923-1924 in Utrecht. Het huis is ontworpen met de filosofie van de kunstbeweging De Stijl. Sinds 2000 staat het zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het unieke huis is heel erg strak in elkaar gezet en heeft veel vierkante vormen.

hypotheek

Huis van Carmen in Penoza

Jaloers geworden op de luxe en weldaad waarin Carmen uit Penoza leeft? Breek dan alvast je spaarvarkentje open voor deze gruwelijke villa. Het bescheiden optrekje in Vinkeveen stond vorig jaar te koop voor een kleine 5 miljoen euro. Je beschikt dan over een huis met drie badkamers, een sauna, zwembad, motorboot en in totaal twaalf kamers.

Villa Penoza
Foto: Funda.nl

Ibiza-villa in Rotterdam

Als Ibiza niet naar ons komt dan brengen we het wel naar Rotterdam. In een vinexwijk staat daar namelijk een villa die je normaal gesproken alleen in een tropisch paradijs zou verwachten. Op de foto’s op Funda zie je zelfs palmbomen in de tuin staan. Voor 2 miljoen euro kan jij de eigenaar worden van deze casa. Benieuwd hoeveel je moet verdienen om een hypotheek af te sluiten hiervoor? Via deze site kan je aan de hand van je salaris berekenen wat je maximale hypotheek is.

Megahuis in Heerlen

Heerlen is nou niet echt de meest sprankelende locatie om een huis te bouwen, maar toch vind je daar een van de sickste huizen van Nederland. Voor 8 miljoen euro ben je daar de trotse eigenaar van een gigantische crib met een lap grond van 4000 meter en een vloeroppervlak van 1100 vierkante meter.

Het huis van Reinout Oerlemans in Laren

Het duurste huis in Nederland staat in, hoe kan het ook anders, Laren. Het is het voormalig stulpje van Reinout Oerlemans die de villa en landgoed te koop heeft gezet omdat hij in Amerika gaat wonen. Afgelopen januari werd het na vier jaar te koop gestaan te hebben eindelijk verkocht.

Reageer op artikel:
5 huizen waar wij een extra hypotheek voor zouden afsluiten
Sluiten