5 gadgets die jouw zomer tot een feestje maken

redactie 20 jul 2016 Entertainment

De zomer is in volle gang. Dat zou je niet altijd zeggen als je naar buiten kijkt, maar hé: de laatste paar dagen waren heerlijk. Om de zomer helemaal tot een grandioze fissa te maken hebben wij vijf gadgets geselecteerd die jouw summer game naar een hoger level tillen. Voor als je gaat kamperen, festivals gaat bezoeken, in een nerfgungevecht belandt, als je gaat barbecueën, of als je gewoon heel veel belang hecht aan een chille hangplek. Wij hebben het allemaal voor je.

1. Nerf N-Strike Elite Hail-fire Blaste
Een heel ingewikkelde naam voor een geavanceerd nerf gun. Mocht je deze zomer nog in een episch nerfgungevecht belanden, dan is dit het wapen dat je moet hebben. De Blaster heeft de beschikking over acht reload capsules waardoor je altijd over genoeg ammo beschikt. Hier te bestellen.


2. Victorinox Swiss Army Climber Olympic Edition
De Olympische Spelen staan voor de deur en het enige wat daar telt is goud. Daarom komt Victorinox met een Olympic Edition van hun befaamde zakmes, volledig in het goud. Zakmessen ftw, en deze al helemaal. Inclusief flessenopener, schaar, messen en ga zo maar door. Voor de kampeerders een must have. Hier te halen.


3. Serac Sequoia CL Camping Hammock
Als je dan toch aan het kamperen bent, dan tippen wij je deze hangmattent voor twee personen, dus dubbel plezier. Wellicht lekker om tussen twee bomen op te hangen voor de weekendfestivalletjes deze zomer? 
 

4. Fatboy Lamzac
Onze favoriete hangspot. Ook voor na deze zomer, want dan verplaatsen we ‘m vanuit de tuin lekker naar onze woonkamer. De Lamzac is een opblaasbare ligzak waar je in kunt slapen, liggen, lezen, en ach wel ja, ook met je vriendinnetje plezier in kunt beleven. In elk geval groot genoeg. Het ultieme loungelunchtkussen!5. M-5000 Envirofit Rocket Stove
Buiten koken is de ideale zomeravondactiviteit. Altijd geweest en dat zal het altijd blijven en daarom is deze Rocket Stove van Environt is onze nieuwe favoriet. Design is tof, handig om mee te nemen en je kunt er van alles op kwijt. Potten, grote pannen, wokken. Buiten koken was nog nooit zo leuk als met deze koning. Prijzen beginnen vanaf 110 euro.

Reageer op artikel:
5 gadgets die jouw zomer tot een feestje maken
Sluiten