5 frisse sneakers die niet misstaan in jouw schoenencollectie

redactie 4 mrt 2016 Entertainment

We staan weer klaar voor je met vijf heerlijke sneaker releases waar jij vanaf moet weten. Of je nou op zoek bent naar een nieuw paar vette kicks of gewoon benieuwd bent wat er allemaal op de markt verschijnt, we got your back. Deze week hebben we maar liefst twee collecties in de lijst opgenomen omdat we het niet aankonden om slechts één schoen te kiezen. We zijn de lulligste niet. Mocht je de vorige edities gemist hebben, schaam je dan niet en kijk ze hierdaar en tevens ginder terug.

1. New Balance 580, Deconstructed Pack.

De 580 is twintig jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. New Balance had het zelfde idee en komt met een keiharde nieuwe reeks 580’s op de proppen. de schoen ziet er gelikter dan ooit uit en komt in de kleuren rood, zwart en bruin. Stuk voor stuk prachtige schoenen, welke kleur vindt jij het mooist? De 580’s zijn verkrijgbaar bij selecte retailers.

2. Adidas ZX Flux ADV.

Het Adidas kamp heeft hun populaire ZX Flux onder handen genomen en het eindresultaat is deze minimalistische sneaker. Als je niet zou weten dan had je waarchijnlijk niet geraden dat het chasis van de schoen van de ZX Flux komt. Naast het feit dat hij er heerlijk uitziet is de schoen ook overal onder te dragen. Een duidelijke win-win dus.

3. Filling Pieces lookbook SS16

Het Amsterdamse schoenenmerk blijft wereldwijd verbazen met al het vets dat ze uitbrengen. De laatste capsule van hun zomercollectie zal binnen een paar dagen verkrijgbaar zijn en zit bomvol met herkenbare silhouetten maar nieuwe uitvoeringen. Laat die zomer maar komen!

4. Saucony Grid 9000 ‘Letterman’.

Het klassieke jaren ’90 silhouet van de Grid 9000 heeft een nieuw jasje gekregen. Letterlijk. De patta is namelijk geïnspireerd door de Amerikaanse varsity jackets die op universiteiten en middelbarescholen worden gedragen om de desbetreffende instantie te representen. De combinatie van leer en suède die je op de schoen ziet is typisch voor de varsity jackets. Het schoeisel is hier te verkrijgen.

5. Adidas Ultra Boost

De trouwe lezer van onze wekelijkse sneaker top vijf weet dat de Ultra Boost al een keer is langsgekomen. Daar zijn we zeker van op de hoogte. Maar deze simplistische en doeltreffende uitwerking van de schoen slaat de spijker zo goed op z’n kop dat we wel moesten. Het kleine stukje kleurvolle primeknit op de zijkant van de neus tilt de patta naar Mars-achtige hoogtes. We worden nog in het donker gelaten over een release datum, maar nu hebben we wel wat om naar uit te kijken. 

Reageer op artikel:
5 frisse sneakers die niet misstaan in jouw schoenencollectie
Sluiten