5 punten waarbij jij de plank misslaat als je down under gaat bij jouw meisje

Redactie 14 apr 2017 Entertainment

Als we eerlijk zijn, denken wij mannen dat we het hélemaal door hebben op seksgebied. Wanneer je meisje schreeuwend de buren wakker maakt, ben jij ervan overtuigd dat je enorm lekker bezig bent in de slaapkamer. Helaas, waarschijnlijk wilt ze je een fijn gevoel bezorgen en ligt ze keihard te faken.

Het geheim schijnt simpel te zijn maar er zijn toch een reeks fouten waar ook jij je schuldig aan maakt, vriend. Wij geven je een aantal punten om de volgende keer rekening mee te houden wanneer je beneden gaat zoepnen.

De vrouwelijke anatomie
Ja, je weet nu dat het key is om je handen te gebruiken, maar gebruik ze dan wel op de juiste plekken. De clitoris zit niet halverwege haar bovenbeen, ga niet als een malloot lopen wrijven op plekken waar dit geen zin heeft. Neem je tijd en zorg dat je dat kleine vrouwelijke genotsplekje gevonden hebt voor je aan de slag gaat.

Het stimuleren an sich
Als je het genotsknopje dan eindelijk gevonden hebt als rasechte padvinder, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hóé je deze op de juiste manier “aan” zet. De clitoris is echt extreem gevoelig, zorg er in ieder geval dat dit gebied vochtig genoeg blijft en wrijf niet te hard. Stel je eens voor dat jouw chick droog aan jouw eikel gaat plukken. Au.

Niet communiceren
Dit is waarschijnlijk de grootste fout die gemaakt wordt in de slaapkamer. Als je niet met je bedpartner praat dan weet je elkaars voorkeuren ook niet. Vraag gewoon of ze ‘dit’ lekker vindt, dan kom je al heel ver.

Verwachtingspatroon
Wanneer jij flink oraal aan de slag gaat bij je scharrel haar gleufje, is het niet vanzelfsprekend dat zij voor jou hetzelfde zal betekenen. Als je dit verwacht, is de kans groot dat je wordt teleurgesteld want niet iedere vrouw vindt het lekker om jouw geslachtszwaard in de mond te nemen. Sommige dames doen dit alleen wanneer ze in een serieuzere fase zijn met een gozer, of ze willen dit hélemaal niet (Run, RUN!).

Varieer
Elke vrouw is anders, dus als het één heel goed werkte voor je ex, is het zomaar mogelijk dat dit niet het geval is bij je nieuwe liefje. Probeer dingen uit en kijk waar zij goed op reageert, wederom is communicatie hier een belangrijke factor.

Men'sHealth

Reageer op artikel:
5 punten waarbij jij de plank misslaat als je down under gaat bij jouw meisje
Sluiten