5 dingen die vet ideaal zijn om op een parketvloer te doen

Redactie 14 mrt 2018 Entertainment

Parketvloeren zijn gewoon de bomb. Je doet geen moeite om ze te leggen, zijn niet lelijk en piepen zo heerlijk als je met je sneakers over de vloer schuift. Nooit hebben we zoveel stilgestaan bij parketvloeren dan in dit artikel, want het brengt ontelbare voordelen met zich mee.

Je bent een appartement aan het zoeken en vindt met je liefje hét droomhuis. Allemaal fantastisch, jullie zijn niet alleen smoorverliefd op elkaar, maar ook op het huis. Het klinkt allemaal super cliché en zoet en dat is het ook. Jullie hebben alleen één probleem. Je hebt geen zin om onderkoeld te raken aan die cheape betonvloer. Je stoot je voet en hebt meteen drie breuken in twee verschillende tenen. Daarom komt Parketdirect met de meest heerlijke parketvloeren. Wij hebben vijf redenen voor je om die gewoon keihard te kopen.

1. Je kunt er ideaal bier op morsen

Wat is er nu kutter dan dat je op een stoffen vloer bier morst. Je bent ten eerste al emotioneel omdat je je biertje verspild, begrijpelijk. Daarna raap je jezelf bij elkaar op en begin je aan een lange poetsbeurt. Die rotzooi krijg je er amper uit. Uiteindelijk blijft er zo’n asymmetrische vlek achter die je elke keer doet herinneren aan die ene keer dat je je koude rakker morste. Niet oké. Met een parketvloer veeg je het zo weg en kun je weer door met je leven.

Fired Germany GIF by Cheezburger - Find & Share on GIPHY

2. Alle hoeken van de kamer laten zien

Je komt thuis van je werk en bent helemaal op en hebt nergens meer zin. Dan zie je je vriendin en weet je waar je zin in hebt: een heet potje seks. Kijk haar diep in de ogen en laat zien wat je bedoelt. Wink daarna naar de vloer en ze weet waar ze aan toe is. Parketseks, het nieuwe woord van 2018 als je het ons vraagt. Doordat jullie lekker vochtig zijn van het voorspel glijd je van de ene hoek naar de andere en doet net alsof curling helemaal geweldig is.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

3. Eten van de vloer

Het is het bekende spreekwoord wat moeders altijd zei: ‘Maak het zó schoon dat je zelfs van de vloer kunt eten.’ Natuurlijk had je daar nooit zin in en zag je achteraf nog wat strepen staan. Met een parketvloer zie je de wereld anders. Je kunt zo ideaal een zak paprikachips op de grond tyfen en dan heerlijk met open mond hopen chips naar binnen duwen. Ga naar de dichtstbijzijnde supermarkt en koopt die hele week leeg.

Floor GIF - Find & Share on GIPHY

4. Party machen

Het is vrijdagmiddag en je voert geen ene reet uit op je werk omdat je hunkert naar het weekend. Dan bedenk je het geniale idee: het kantoor heeft een parketvloer. Loop (lees ren) naar de koelkast, pak de eerste biertjes die voor het grijpen liggen en laat het geluid van het openen van een biertje weerklinken tegen de muren van het kantoor. Geheid dat je collega’s weten wat je bedoelt. Je baas is op vakantie, dus die merkt er niets van. Daarna is het een kwestie van even vegen en klaar. Parketvloeren zijn alles.

Office Christmas Party Snl GIF by Saturday Night Live - Find & Share on GIPHY

5. Scheren

Het is niet het eerste waar je aan zou denken, maar als je al die poetstips hierboven leest, is scheren nog niet zo’n slecht idee. Het is net alsof in alle vrijheid je vertrouwde mannenbaardharen door de natuur laat zweven. Laat ze gewoon op de parketvloer vallen joh! Stofzuigertje erover en klaar. Je bent weer fris en blinkend en dat alles dankzij de parketvloer.

Shaving GIF by chavesfelipe - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
5 dingen die vet ideaal zijn om op een parketvloer te doen
Sluiten