5 choppers die de stenen uit de straat ronken

koen 24 nov 2014 Machines

Kun je niet onder de vleugels van je vriendin uitkomen of heb je onlangs nog de serie Sons of Anarchy bekeken en dacht je bij jezelf: godsamme, dit wil ik ook! Nou? Koop een chopper! Samen met borsthaar, is een chopper dé uitkomst om je weer een echte man te laten voelen. Maar waar vind je die gruwelijke tweewieler? Bij ons. Wij snappen dat je in deze drukke, hectische tijden geen tijd hebt om zelf op zoek te gaan. Daarom hebben wij speciaal omdat we jullie zo aardig vinden vijf moddervette choppers op een rijtje gezet met een beetje advies van onze vrienden van Speurders.nl.
1. Harley High Neck Chopper (custom)
Gelijk een pareltje op Choppergebied. Deze awesome motor is custombuild en zo goed als nieuw. De kilometerstand staat namelijk maar op tien hele kilometers. Da’s niet veel he? Zeker niet! De kosten van deze stalen ros zijn €19.950,-. Hier te koop!


2. Harley Davidson Penz 
Gave motor uit 2003 en in 2007 nog verbouwd. Dat maakt deze Chopper tot een one of a kind waar jij vreselijk hard op kunt shinen. De vraagprijs van deze Amerikaanse tweewieler ligt op €24.300,-. Geïnteresseerd of wil je meer weten? Check ‘m hier!3. Harley Davidson – eigenbouw
Ben jij een gast die er graag tussen uitspringt met een vet en opvallend vervoersmiddel? Dan is deze gifgroene Harley Davidson echt iets voor jou! Als je hier op rijdt krijgt je geheid de aandacht van verkeerdeelnemend Nederland. Met 550 kilometer op de teller, is ook deze Chopper zo goed als nieuw. Saillant detail: de gifgroene, originele pilotenhelm krijg je er gratis bij. Nice! Hier te koop! Moet je wel even €39.950,- lappen.


4. Harley Davidson Nigth Rod Special
Dit is een motor voor de no nonsense mannen onder ons. Geen poespas. Een strakke, zwarte Chopper met veel vermogen. Deze krachtige tweewieler heeft een cilinderinhoud van 1.247 cc en kost maar €14950,-. De Night-Rod is hier te koop.


5. Harley Davidson – custom made
Tot slot een motor die de mannen van Orange County Choppers ongetwijfeld niet links zouden laten liggen. Een prachtig Candy Apple rode stalen ros die custombuild is. Met deze Amerikaanse tweewieler ben je behoorlijk de man. Met onder andere dikke spaakvelgen is een vraagprijs van €18.500,- niet gek. Onze favoriet by the way. Meer info over deze vette Harley? Check dan hier!