5 cadeautips voor Valentijnsdag die jouw vriendinnetje gaat waarderen

Redactie 12 feb 2015 Entertainment

Oh jongens. Slaat de stress al toe? Het is al bijna Valentijnsdag, Heb je een vriendinnetje? Jammer voor je, maar je moet nu toch echt in actie komen. Ook al vind je het commerciële onzin. Ook al heb je er helemaal niks mee. Je moet iets doen. Ongeschreven regel. Groot of klein, het kan allemaal. Wij geven je 5 formidabele tips die jouw vriendin op waarde weet te schatten . Op vrouwen getest, dus hartstikke waar. Laat je inspireren en regel het!

1. Een puppy

Aaaaaahhh, een puppy. Liefffffffff! Met een puppy ga je gegarandeerd dikke punten scoren. Wil je nou niet de aankomende jaren vastzitten aan een hond? Leen er een! Heb je én het ah-wat-ben-je-toch-een-lief-vriendje-effect én je hoeft ‘m de komende jaren niet op zondagochtend uit te laten. Win-winsituatie. Tip: beagles (zie foto) en labradors zijn extra schattig in hun jonge jaren.


 2. Een bosje bloemen 

De absolute klassieker onder de Valentijnscadeaus. Een bloemetje. Kleine moeite, groot gebaar. Als je besluit niks met Valentijn te doen, doe dan in elk geval een klein bosje bloemen. Bij Greetz ben je aan het goede adres, want zij geven speciaal voor FHM lezers 15% korting op het voltallige bloemenstukassortiment. Niet twijfelen en bestellen dat bosje. De kortingscode = FHMVALENTIJN en is alleen geldig op 12 en 13 februari. Wordt het nog op tijd bij je thuis bezorgd ook. Hier moet je zijn! 


3. Weekendje weg

Je kan het natuurlijk ook wat groter aanpakken. Pak haar koffer, zorg dat dit weekend al haar verplichtingen zijn afgebeld, boek een hotel en stap in de auto naar Brugge, Keulen of Parijs. Net als met stapavonden geldt: de onverwachte uitjes zijn vaak de leukste. Wedden dat ze de verrassing terugbetaalt in de slaapkamer van het hotel. 


4. Schijf een gedicht

Als Tess Milne zegt dat je het best een gedicht of een romantisch verhaal voor je vriendinnetje of potentiële vriendinnetje kan schrijven, dan is het zo. Het kost wel wat moeite, maar als je eenmaal iets moois op papier hebt dan vliegt een gigantische hoeveelheid kudos rechtstreeks je broekzak in. Rook om het schrijfproces te bevorderen anders een jointje, dat zet de creatieve deur altijd wagenwijd open. 


5. Koop drank

Wie houdt er nou niet van drank? Drank is áltijd een goed cadeau. Kun je bovendien meehelpen met opdrinken met als bijkomend voordeel een gezellige portie dronken seks. Maar wat moet je halen? Een mooie fles Cava, Merlot of Moët Chandon is allemaal prima de luxe. Onze vrienden van Greetz hebben het allemaal in huis. Op alle gepersonaliseerde dranken (dus met een etiketje, wel zo leuk) krijg je 15% korting met de kortingscode: FHMVALENTIJN. Hengel binnen die superdeal en maak er een onvergetelijke Valentijnsdag van!

Reageer op artikel:
5 cadeautips voor Valentijnsdag die jouw vriendinnetje gaat waarderen
Sluiten