Leeftijd speelt geen rol voor deze 13 beeldschone 40-plussers uit de FHM500

Redactie 3 jun 2018 Girls

Als je de toyboy mag zijn van een van deze pareltjes dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Ondanks dat ze misschien de veertig gepasseerd zijn, zijn ze nog steeds bloedje mooi. De tijd lijkt geen vat op ze te hebben en ze weten al vaak meer dan 20 jaar mannen geheel gek te maken. Hier 13 bloedmooie vrouwen die de 40 gepasseerd zijn maar nog steeds pronken in de lijst der lijsten, het blad met de mooiste vrouwen van Nederland, de FHM500. Vergeet je niet jouw magazine te scoren met deze hotties op leeftijd? Loop langs Etos of nog makkelijker: bestel ‘m hier online via Wehkamp! 

13. Leontine Borsato (50) // nr. 488 in FHM500

Leontine is niet eens een veertiger meer en nog steeds weet ze in de FHM500 te blijven. De vrouw van Marco Borsato weet mannenharten al sneller te laten kloppen sinds dat ze bij het Rad van Fortuin te zien was. Als we de foto’s hieronder zien zijn we zeker niet verbaasd dat deze topper nog steeds in de lijst met de 500 mooiste vrouwen van het land pronkt.

Wat een heerlijke kleurrijke dag was dit ? ❤️??????

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

12. Famke Janssen (53) //  nr. 432 in FHM500

Een van Nederlands meest succesvolle actrices, is op 53-jarige leeftijd nog steeds een plaatje om te zien. Wat haar geheim is weten we niet, maar dat ze beeldschoon is staat buiten kijf.

Birthday queen✨✨✨ #famkejanssen#happybirthday#52#november5th#BirthdayMonth

A post shared by ??Famke Beumer Janssen ?? (@famke_janssen05) on

11. Susan Visser (52) // nr. 391 in FHM500

Elke man droomde stiekem een beetje weg bij het personage van Susan Visser in Gooische Vrouwen. Zo’n verleidelijke, vrolijke en enthousiaste uitstraling hebben er maar weinig. Niemand die ene moer geeft om de leeftijd van deze mevrouw, eerlijk is eerlijk. Die lach!

? @markuylphotography

A post shared by Susan Visser (@susanvissermaaktookdingenmee) on

10. Wendy van Dijk (47) // nr 338 in FHM500

Oh, oh, oh. Wendy, wat doe je toch met ons. De presentatrice heeft met haar bruine ogen en blonde haren een van de zeven schoonheden te pakken. Sinds Ushi zijn we al hoteldebotel op Wendy. Xander zal zich nog wel eens achter de oren krabben.

Lekker man. Sneeuw! Happy snowysunday. #wendymagazine @wendyonline @moonjansenfotografie

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on

9. Touriya Haoud (40) // nr. 320 in FHM500

Gooi Marokko, Macedonië en Nederland in de blender en je krijgt een formidabele schoonheid als Touriya Haoud op je bordje. Touriya bezit een onuitputbare bron van schoonheid, wij verwachten dat ze over 20 jaar mannen nog steeds nekpijn bezorgd. Wat een vrouw.

Un cafe s’il vous plait ☕️… // #takemeback #paris#sundaymood

A post shared by Touriya Haoud (@touriyahaoud) on

8. Caronline de Bruijn (55) // nr. 313 in FHM500

De oudste lady in de FHM500, maar heeft niks aan schoonheid ingeboet. Ze lijkt een beeldschone Spaanse guapa, maar wanneer ze haar mond open doet komt er zowaar Nederlands uit. We zouden met de GTST-beauty willen dansen tot de zon op komt en dan nog heel eventjes doorgaan. Van haar schoonheid krijgen we geen genoeg, zo blijkt maar weer uit haar hoge notering op 55-jarige leeftijd. Die verdomde Ludo heeft het goed geregeld!

Those eyes ❤️ #CarolineDeBruijn

A post shared by Caroline De Bruijn fan (@teamludine) on

7. Maxima Zorreguieta van Oranje (47) // nr. 285 in FHM500

Welke man heeft nog niet gefantaseerd over onze prachtige Koningin. We kunnen geen land verzinnen dat een mooiere en knappere koningin hebben dan dat wij dat hebben. Als er een FHM500 met alleen adel gemaakt zou worden zou Maxima zonder twijfel elk jaar de nummer 1 positie scoren.

Nieuwe staatsiefoto's Koningin Máxima #koninginmaxima #queenmaxima #koningin #nederland #staatsiefoto

A post shared by Queen Máxima (@queen.maxima) on

6. Giovaca Ostiana (41) // nr 171 in FHM500

Als je je aan iemand kon branden omdat zij te heet is, dan zou niemand Giovanca aanraken. De zangeres heeft wel iets met hitte want ze bezit een hartverwarmende stem.

?#Mood. (Done picking up my baby's toys #StuffEverywhere #Everyday #StuffSheHIDES #WhoBuysHerAllTheseThings !!??? #ohme #right ?) Blessed night folks. ?

A post shared by giovancamusic (@giovancamusic) on

5. Birgit Schuurman (40) // nr. 142 in FHM500

Birgit heeft naast acteertalent ook nog een prachtige stem. Omdat ze de jongere zus is, en eruit ziet als net 30, zou je bijna vergeten dat ze al 40 jaar oud is. Ze is doordrenkt in een groot bad met druppeltjes sexyness. Alsof god haar expres een beetje teveel van die eigenschap heeft gegeven, zo komt het over. Ze kan het eruit niet uit krijgen ook al zou ze het willen. Een bepaalde blik die iets losmaakt in een man waar we niks aan kunnen doen.

Strike a pose…#blackandwhite

A post shared by ⚡️BIRGIT SCHUURMAN⚡️ (@birgit.schuurman) on

4. Carice van Houten (41) // nr. 83 in FHM500

Eerst waren alleen wij op haar verliefd, nu is de hele wereld dat dankzij Game of Thrones. Nog nooit waren we zo blij dat een actrice regelmatig ietwat blote scènes had. Ze is het natte plekje in onze droom sinds ze als een poesje over het beeld huppelde in Minoes. Wij, en de wereld met ons, kunnen geen genoegen krijgen van deze talentvolle actrice. Carice we houden van je!

?

A post shared by Carice van Houten (@leavecaricealone) on

3. Chantal Janzen (40) // nr. 32 in FHM500

Een van de lekkerste milfs die we dagelijks op de tv zien verschijnen. Iedereen is verliefd op Chantal en iedereen hoopt dat ze ook een keer bij ons komt slapen. Chantal onze deur staat altijd open voor jou!

Hoiiii

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

2. Sylvie Meis (40) // nr. 23 in FHM500

We zijn nu wel aangebroken bij de belachelijk mooie oudere vrouwen. Sylvie zou zo 25 kunnen zijn maar heeft al een kind en is gescheiden. Ze heeft wat problemen in de liefde en wij zeggen dat dat komt omdat ze naar te oudere mannen kijkt. Sylvie, laat ons alsjeblieft jouw toyboy zijn.

Sun, Sand and SylvieFlirtySwimwear @sylviedesigns @amazonfashioneu #linkinbio ?? #swimwear #sylvieswim #bikini #sylvieflirtyswimwear

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

?I’m the captain baby… #onepiece #bathingsuit @sylviedesigns @amazonfashioneu #linkinbio #sunnies #sunglasses #sylvieoptics @edel_optics

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

1. Katja Schuurman (43) //  nr. 20 in FHM500

De Schuurmannetjes zijn van ongekende schoonheid. Ze zijn niet alleen mooi maar hebben ook iets wilds over zich. Of dat nou door het krullende haar komt, de zwoele stem of de intense blik. Wij zin om. Katja is de winnares van dit rijtje. Met 43 lentes jong en plek nummer 20 laat ze heel wat jongere vrouwen in hun hemdje staan. Katja is als drugs, maar dan kan je er niks aan doen om het in te nemen. Eén blik en je bent verslaafd.

Ik vind het heel erg leuk dat ik jullie kan vertellen dat ik vanaf september ga acteren, presenteren en projecten ontwikkelen bij RTL! Ik verheug me op weer een nieuw avontuur en nieuwe energie! @rtl4 @videolandonline @tfgamsterdam

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

‘Uit in eigen land’: chillen op een steigertje aan het IJsselmeer ???#katjawashier #travel #home

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

Wil je deze vrouwen zien schitteren in het mooiste blad van Nederland? Koop hier  jouw eigen FHM500 en zorg dat je up to date bent van al het moois dat met een oranje hart rondhuppelt.

Foto: Instagram @1misssmeis

Reageer op artikel:
Leeftijd speelt geen rol voor deze 13 beeldschone 40-plussers uit de FHM500
Sluiten