4 redenen om vandaag de Samsung Galaxy S8 te kopen

Redactie 18 mei 2017 Entertainment

Vrouwen heb je niet voor het uitkiezen, smartphones wel. Als je morgen een nieuwe telefoon nodig hebt en geld geen rol speelt, dan hebben wij de ideale kandidaat: de Samsung Galaxy S8. Waarom dit je perfecte metgezel is? Wij geven je 4 redenen.

1. Prachtig design

De Samsung Galaxy S8 heeft een stijlvol en premium design. Hij schreeuwt niet alleen kwaliteit en perfectie, maar straalt dat ook uit met zijn dubbele gebogen schermranden, minimalistische ontwerp en het samenspel van glas en metaal. Samsung is er in geslaagd om een nieuwste vlaggenschip strak en modern jasje aan te meten. Daarbij heeft de fabrikant oog voor de kleinste details. Neem nou de navigatieknoppen onder in het scherm. Standaardicoontjes zijn passé, Samsung heeft haar beste beentje voor gezet en geheel nieuwe knoppen ontworpen. Wist je trouwens dat je de volgorde van deze buttons kunt aanpassen? Handig als je de Vorige-knop liever aan de linkerkant wilt hebben, of juist andersom.

2. Veel geheugen

Nagenoeg alle telefoons komen tegenwoordig standaard met 32 GB aan opslagcapaciteit. De Samsung Galaxy S8 niet: deze heeft maar liefst twee keer zo veel geheugen. Dat betekent dus dat je twee keer zo veel foto’s, video’s en apps kwijt kunt op het vlaggenschip in vergelijking met de meeste andere toestellen. Heb je ook hier niet genoeg aan? Dan kun je het geheugen uitbreiden tot maar liefst 256 GB. Een dure grap? Dat valt wel mee: voor enkele tientjes haal je al een geheugenkaartje in huis.

3. Prachtige foto’s

De Samsung Galaxy S7 wordt door velen als één van de beste smartphonecamera’s beschouwd. De Samsung Galaxy S8 legt de lat wederom een stukje hoger. De 12 megapixel Dual Pixel sensor schiet prachtige plaatjes, zelfs in het donker. Dankzij het grote diafragma vangen de pixels meer licht op dan de meeste andere telefoons. Dankzij optische beeldstabilisatie en vernieuwde beeldsensor zien al je foto’s er haarscherp uit. Dat geldt ook voor al je selfies dankzij Smart Autofocus. Deze herkent en volgt automatisch je gezicht zodat je er altijd scherp uitziet.

4. Oogverblindend scherm

Tot slot komt de Samsung Galaxy S8 met een oogverblindend prachtig scherm. Dit is namelijk niet zomaar een scherm, maar een Super AMOLED-display. Voor de leken onder ons: dit is het schermtype uit je stoutste dromen. Kleuren zien er superlevendig uit, zwart is pikzwart en het dynamische bereik is onvoorstelbaar. Bovendien springt het scherm zuinig om met je accu zodat je de hele dag door kunt gaan met één batterijlading. De WQHD+-resolutie van 2960 x 1440 pixels geeft alle content haarscherp weer.

Hadden we al gezegd dat het scherm nagenoeg de hele voorkant bestrijkt? De randen rondom het scherm zijn minimaal. Alleen onderin en bovenin heeft Samsung ruimte gelaten voor de hoogst noodzakelijke zaken, zoals de camera en microfoon. Zo veel scherm had je nog nooit eerder bij een vlaggenschip.

Zoals je ziet is deze smartphone prijzen niet zo moeilijk. Wil je meer over dit vlaggenschip weten, of welke andere toestellen momenteel hot zijn? Neem dan eens een kijkje op GSMinfo.nl.

Reageer op artikel:
4 redenen om vandaag de Samsung Galaxy S8 te kopen
Sluiten