De Jeugd van Tegenwoordig naar het Eurovisie Songfestival?

Redactie 23 aug 2018 Entertainment

De laatste jaren sturen we toch wel serieuze acts naar het Eurovisie Songfestival. Na Anouk, Waylon en Douwe Bob wordt het nu wel eens tijd voor De Jeugd van Tegenwoordig. Of de heren daar een beetje zin in hebben? Ze laten weten dat ze het voor 200k de man best willen doen, waardoor 3FM meteen in actie komt.

“Zouden júllie niet naar het Songfestival willen?” vroeg programmamaker Tim den Besten aan Faberyayo en Willie Wartaal op Lowlands. Daar kwam uiteindelijk het prijskaartje van 200.000 euro de neus uit. Enige dat we dus nodig hebben is een zak geld van 800.000 euro, vandaar dat 3fm alvast aan het inventariseren is hoeveel animo er is voor een deelname van het kwartet.

Kunnen we straks genieten van frisse elektronische beats van De Neger des Heils met snelle teksten van Yayo, WiWa en Vjeze tussen alle histerie van het Songfestival door. Sowieso een reden om die shit te checken dan. No worries, voorlopig kost het je nog geen rooie cent. Alleen effe je naam en mailadres invoeren als je het wel ziet zitten. Wij zijn voor!

Tonight. We. Talk. With. Tym. From. The. V. P. R. O. @vjeze_fur

A post shared by OMGWILLIEWARTAAL!!! (@omgwiwaaaaaa) on

Foto: Instagram.

Reageer op artikel:
De Jeugd van Tegenwoordig naar het Eurovisie Songfestival?
Sluiten