Trump koopt beledigende domeinnamen op om kritiek te beperken

Redactie 23 feb 2017 Entertainment

Donald Trump ligt al jaren onder vuur. Toen hij nog zijn bedrijf, de Trump Organization, leidde, had Donald al te maken met veel kritiek en sinds hij president van de US and A is, neemt de tegenstand alleen maar toe. Gelukkig is The Donald niet voor één gat te vangen.

De Trump Organization koopt namelijk domeinnamen op zodat tegenstanders geen kans hebben Trump te beledigen. Best slim natuurlijk want tegenwoordig gaat steeds meer online, kritiek beleeft hoogtijdagen op het anonieme web. De afgelopen jaren zijn er maar liefst 3643 domeinnamen vastgelegd die iets te maken hebben met de huidige Amerikaanse president!

Mashable GIF - Find & Share on GIPHY

Een webnaam als DonaldTrumpSucks.com kopen als je Donald Trump heet, is best komisch. Het is ook handig om VoteAgainstTrump.com in bezit hebt, zo zet je je tegenstanders op achterstand. Het lijkt dus alsof Trump een vooruitziende blik had toen hij zich aanmeldde om president te worden. Een geluk voor zijn opponenten: in Amerika is het wel mogelijk een president tot aftreden te dwingen, dit heet een impeachment-procedure Het is wel vreemd dat de man met 3643 domeinnamen dan juist is vergeten om de naam ImpeachTrump.com vast te leggen

Om een voorbeeld te geven van die namen hebben we de leukste op een rijtje gezet. Dit moet The Donald beschermen tegen de ladingen stront die over hem worden uitgestort.

Trump GIF - Find & Share on GIPHY

NoMoreTrump.com

TrumpOrganizationSucks.com

ImBeingSuedByTheDonald.com

ComplainToTrump.com

Trump GIF - Find & Share on GIPHY

Trump weet wel hoe hij tegenstanders moet aanpakken.

TrumpBlog.com

TrumpArmy.com

TrumpEmpire.com

DonaldTrumpPonziScheme.com

TrumpMustGo.com

TrumpRussia.com

Trump GIF - Find & Share on GIPHY

 

Gizmodo

Reageer op artikel:
Trump koopt beledigende domeinnamen op om kritiek te beperken
Sluiten