3 uitstekende opties voor een Windows phone

Redactie 12 mei 2015 Entertainment

We hebben het wel altijd over de telefoonbattle tussen Apple en Samsung, maar er zijn natuurlijk nog veel meer smaken op smartphonegebied. Zo zijn er ook Windows phones. Jawel, telefoons die draaien op Windows. Binnenkort kan de nieuwe versie van Windows (Microsofts besturingssysteem) ook Android en iOS-apps draaien. Daarmee wordt als het goed is afgerekend met de kritiek dat er niet genoeg chille apps voor Windows smartphones beschikbaar zijn. En da’s fijn. Wij geven je drie goede opties mocht je een Windows phone op de kop willen tikken.

1. Microsoft Lumia 640 XL 4G
De Microsoft Lumia 640 XL is een puike telefoon met een 5.7-inch display. Hartstikke snel bovendien. De 13 megapixel camera is eenvan de betere in z’n soort. Razendsnel bovendien. De rappe quadcore processor met 1.2 GHz maakt het tot een zeer soepele smarthphone.

 

2. HTC One M8 for Windows
Premium stylootje voor deze Windows Phone franchise. Ziet er heel tof uit. Beschikt over een briljant 1080p display en meer dan prima speakers. De HTC wordt aangedreven door een robuuste quad core processor. Elegant en sophisticated.

 

3. Nokia Lumia 1520
Een snelle processor, een groot scherm die je heel goed kunt zien in de zon, veel opslagruimte en een sublieme 20-megapixel camera. Dat zijn de grote voordelen van de Nokia Lumia 1520. Als je fan bent van huge ass smartphones én Windows vergeet deze niet om mee te nemen in je overweging.

Reageer op artikel:
3 uitstekende opties voor een Windows phone
Sluiten