3 tips om je schuur om te toveren tot ideale zuipkeet

redactie 18 okt 2018 Entertainment

Als je een goede zuipkeet wil maken is het belangrijk om een beetje sfeer te creëren. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je sociale leven. Niemand wil bier komen drinken in een aftands hok. Of wijn, mocht je je maten een keer vervangen voor vrouwelijk gezelschap. Daarom hier drie tips die een beetje leven in de brouwerij brengen.

Als jij zo iemand bent die met een paar cactussen en van die cliché, in grondverf geschilderde ‘Live Love Life’ bordjes de boel probeert op te leuken, dan heeft je woning misschien al een terminaal stadium van de Xenos bereikt. Om je nu nog kale schuur niet via hetzelfde pad af te laten glijden kun je dus maar beter deze tips opvolgen om van je schuur een dikke zuipkeet te maken.

1. Übervette lichten

zuipkeet led led-strip
Foto: Pixabay

De belangrijkste sfeermaker voor welke ruimte dan ook is led-verlichting. Neem bijvoorbeeld een flinke led-strip die je over de plinten van je houten hut kunt leggen. Met een klik op de knop van je kekke afstandsbediening switcht de buigbare strip van kleur. Klik, en je ruimte is rood verlicht op het moment dat madame over de vloer komt. Natuurlijk kun je het licht ook dimmen wanneer dat nodig is. Wordt het toch een avondje aan het bier? Laat ‘m dan lekker zelf van kleur wisselen voor dat oldschool disco-effect.

2. Zelfgemaakte minibar

zuipkeet bar minibar tap
Foto: Pixabay

Een minibar met tap kan natuurlijk ook niet missen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je je creativiteit even aanwakkeren. Ga effe naar de bouwmarkt, haal een paar planken en spijker die hele zooi tot een instabiel blok waar je een biertap onder kunt plaatsen. Het is belangrijk dat de brandstof van je vriendengroep rijkelijk kan vloeien in je zuipkeet. Leg er nog een led-strip langs en je bar is compleet.

3. Fatsoenlijke muziekinstallatie

zuipkeet speaker boxen
Foto: Pixabay

Het kan niet zo zijn dat je maten over de vloer komen en je aan komt kakken met een lullig bluetoothspeakertje. Om je schuur de stempel van ideale zuipkeet te kunnen geven moet Snollebollekes wel met veel decibel door de boxen kunnen komen. Investeer daarom met het geld dat je bespaard hebt met je zelfgebouwde minibar in een paar fatsoenlijke speakers.

Reageer op artikel:
3 tips om je schuur om te toveren tot ideale zuipkeet
Sluiten