3 tips van Helpling om Valentijnsdag tot een grandioos succes te maken

Redactie 7 feb 2015 Entertainment

Heb je je al gerealiseerd dat Valentijnsdag eraan komt jongen? Blijkt voor veel mannen toch een gevreesde feestdag te zijn. De zogenaamd “meest romantische dag van het jaar” brengt altijd bepaalde verwachtingen met zich mee waar lastig aan te voldoen is. Hoe pak je het nou het beste aan? Moet je juist origineel zijn of zijn de standaard gebaren genoeg? Maak je samen een parachute sprong of hou je het bij een doosje Merci en een bos rode rozen? En vooral: hoe maak je haar het meest gelukkig met minimale inspanning? FHM en onze matties van helpling.nl hebben een paar tips bedacht die jouw dag gaan upgraden!

1. Geef cadeautjes
Clichés werken als een tierelier. Van een bloemetje tot een doosje merci. Van een fles wijn tot haar lievelingspuppy. Van een labradorpuppy tot een kaartje voor haar favoriete festival. Cadeautjes werken vriend.

2. Doe wat leuks samen
Ga erop uit! Zet de PlayStation uit, blijf een dagje weg van Netflix en neem haar ergens mee naartoe. Ga met haar uit eten, doe je bioscoopbroek aan en ga met haar naar de film, ga lekker dolfijnen kijken in het Dolfinarium, rijd naar Den Helder, stap op de boot naar Texel en maak die parachutesprong of ga desnoods discobowlen. Anders kun je in Amstedam terecht bij Plekk, zij organiseren speciaal voor Valentijnsdag een vertoning van Only Lovers Left Alive, compleet met tweepersoons-zitzakken, prosecco en Valentijnsdiner. Ook gezellig is het Winter Wonderland Festival bij de Westergasfabriek. Doe iets leuks!

3. Maak je huis schoon!
Uiteindelijk ga je natuurlijk weer samen naar huis. Dan gaat het pas echt gebeuren. En wat is nou chiller dan dat in de tijd dat jullie van een romantische date hebben genoten, jouw huis helemaal spik en span is gemaakt? Niets. Uit onderzoek van helpling.nl is gebleken dat voor 43% van de vrouwen een schoon huis van essentieel belang is. Geen schoon huis? Dan blijft je broek zitten waar die zit. Met een schoon huis scoor je dus punten. Op helpling.nl is nu een speciale Valentijnsactie waarbij je één uur gratis schoonmaak krijgt bij je eerste boeking. Scoor ‘m hier en boek nu met korting een helpling!

Reageer op artikel:
3 tips van Helpling om Valentijnsdag tot een grandioos succes te maken
Sluiten