3 laptops waarmee je een filmavondje naar een hoger niveau tilt

redactie 8 nov 2018 Entertainment

Niets is lekkerder dan ’s avonds als je in bed ligt nog effe je laptop open klappen voor een paar uurtjes filmvertier. Wat je dan natuurlijk niet moet hebben is een haperend, oud stuk elektronica dat met z’n twaalf pixels afbreuk doet aan je welverdiende filmavondje. Daarom hebben we hier drie laptops voor je verzameld die jouw film-kijk-experience naar een nieuw niveau tillen. Al deze klapcomputers kun je overigens goedkoop vinden op Knibble.

1. HP Envy 17

Met dit kleurenkannon skip jij straks nog het chill gedeelte van Netflix en chill. Netflix, een torrentwebsiteje of gewoon een videootje op YouTube wordt zoveel mooier op deze hoogwaardige HP. We kunnen je wel de goede cijfertjes van de kleurengamma van dit indrukwekkende apparaat geven, maar daar word je waarschijnlijk niet veel wijzer van. Neem gewoon van ons aan dat het daarmee wel goed zit. En dat voor een prima prijsje.

2. MacBook Pro

Als je meer van het besturingssysteem van Apple bent, kun je het beste voor een MacBook Pro gaan. Als je niet te veel gaat lopen editen en photoshoppen, hoef je eigenlijk alleen het retinascherm aan te vinken. Zo blijven de kosten van je appeltje nog enigszins binnen de perken. Dit retinascherm levert namelijk zowel op de 13 als op de 15 inch MacBook retescherpe beelden. Zelfs als je je neus op het scherm drukt zie je geen pixels.

3. Lenovo Thinkpad X1

Deze kekke Lenovo heeft naast een kneitergoed scherm ook de mogelijkheid omgevormd te worden tot handige tablet. Probeer het scherm van die MacBook maar eens de andere kant op te vouwen, daar wordt je niet vrolijk van. Met z’n haarscherpe en heldere 2K-scherm hoort deze tot de betere laptops in zijn klasse. Zeker een aanradertje dus.

Flinke boost voor je filmavondjes

Al deze klapcomputers kun je overigens goedkoop vinden op Knibble. Dit is niet je alledaagse vergelijkingssite. Zij hebben namelijk een flinke waslijst aan handige features waarmee ze uitblinken van andere sites. Als je aan het gluren bent naar laptops op Knibble, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de prijsgrafiek. Zo kun je precies zien op welke manier het prijskaartje van je nieuwe kekke computer heen en weer schommelt. Het kopen van je laptop kun je dan perfect timen.

Ook heeft deze vergelijkingssite alleen échte aanbiedingen. Op Knibble is het dus pas een aanbieding als de prijs daadwerkelijk lager is dan voorheen, en er wordt dan gewoon eerlijk vergeleken tussen alle websites die aangesloten zitten bij Knibble. Zo, geef je filmavondjes een flinke boost, want je weet nu welke laptop je moet hebben en waar je ze goedkoop kunt vinden.

Reageer op artikel:
3 laptops waarmee je een filmavondje naar een hoger niveau tilt
Sluiten