3 handige kortingtips waarmee je gegarandeerd money bespaart

Redactie 17 sep 2015 Entertainment

Misschien is het je al eens opgevallen. Maar hiernaast he… ja, hier op deze site, daar op rechts, precies, daarzo in dat vierkante schermpje. Daar verschijnen elke week nieuwe kortingen. Kortingen voor jou en niemand anders. Kun jij van profiteren. Wil jij een lekkere fles wijn goedkoop op de kop tikken? Een paar nieuwe patta’s aanschaffen? Of kun je nog wel wat vers gereedschap gebruiken? Dan moet je zeker even blijven hangen, want met de kortingscodes die wij je aanbieden kun je het allemaal veel goedkoper in huis halen. Wij geven je drie panklare voorzetten!

1. Sneakerbaas 
Nieuwe schoenen kan iedereen altijd wel gebruiken. Is het niet omdat je ouwe paar door het festivalseizoen afgeragd en verlept zijn, dan is het wel om je verfijnde collectie aan te vullen. Beter dat het dan met wat korting kan, zoals nu bij Sneakerbaas. Tot 30 september kan je 5 euro aftrekken op elke bestelling. Hé, zijn toch weer twee biertjes. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis bij elke bestelling boven de 100 euro. Bonus haal je hier op!

2. Wijnvoordeel
Als je wel eens vrouwelijk gezelschap over de vloer krijgt, dan moet je zorgen dat je standaard een paar goeie flessen wijn in huis hebt. Is een ongeschreven regel. En waarom zou je daar de volle mep voor betalen als het ook cheaper kan? Bij wijnvoordeel moet je zijn. Geldig tot en met 30 september waarbij je €25 korting krijgt op alle bestellingen vanaf €50,-. Doe er je voordeel mee!

3. Conrad
Alles, maar dan ook alles op het gebied van gadgets, techniek en elektronica. Daar ga je gegarandeerd wel iets vinden waar je wat korting bij kan gebruiken. Nieuwe computer nodig? Iets toe te voegen aan je gereedschapskist? Altijd al een smartwatch willen hebben? Je kunt het zo gek niet bedenken of bij Conrad hebben ze het. Tot en met de laatste dag van dit jaar krijg je €7,50 korting op alle bestellingen vanaf €150,-. Doe slim en maak er hier gebruik van!

Reageer op artikel:
3 handige kortingtips waarmee je gegarandeerd money bespaart
Sluiten