3 games waar we ons zwaar op verheugen

Redactie 13 jan 2017 Entertainment

Vanaf nu brengen we op FHM jullie wekelijks op de hoogte van alles wat er in de wereld van games afspeelt. Dit doen we in samenwerking met onze vrienden van gamesite Pixelcake. We trappen daarbij af met een korte vooruitblik op het moois dat komen gaat.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 is de game waar we nu al het meest naar uitkijken, maar tegelijkertijd ook het minst van weten. Waarom dat enthousiasme dan? Het is een combinatie tussen het geweldige eerste deel, het feit dat ontwikkelaar Rockstar met GTA V de lat voor open wereld games nog hoger heeft gelegd en we tot slot wel weer toe zijn aan een tof nieuw avontuur in de Wild Wild West. Dat is waar Red Dead Redemption 2 zich natuurlijk ook nu weer zal afspelen. Nieuw is de uitgebreide open wereld online modus van de game. Zie jij het al voor je? Met acht man een paardenrace doen of een spookstad waar allemaal stand offs plaatsvinden. Wij wel. Zin in.
Meer lezen over RDD2? Hier check je de preview – Red Dead Redemption 2 komt eind 2017 uit voor Xbox One en PlayStation 4

Resident Evil 7
Waar we bij Red Dead Redemption 2 nog geen idee hebben van wanneer de game uitkomt, daar komt Resident Evil 7 al over een week of twee uit. Vanaf 24 januari kun je gaan griezelen in deze horrorgame. Hoewel het deel zeven in de reeks is, staat de game qua verhaal helemaal los van voorgaande games. Je reist in de game af naar een verlaten landhuis, dat al snel niet zo verlaten blijkt te zijn. Resident Evil 7 lijkt een combinatie te zijn van de narigheden die je kent uit films als The Blair Witch Project, The Ring en ook een beetje The Silence of the Lambs. Durf jij ‘m aan?
Previewtje lees je hierResident Evil 7 komt op 24 januari uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc

Ghost Recon Wildlands
Afgelopen week showden we je al de briljante trailer en we hebben dan ook  torenhoge verwachtingen van Ghost Recon Wildlands. In deze game reis je als zwaar gespecialiseerde soldaat af naar Bolivia, om daar met je squad een einde te maken aan de macht van een berucht drugskartel. De game kent alle elementen van het Zuid-Amerikaanse land. Zo kun je het ene moment op de besneeuwde bergtoppen zijn, terwijl je de keer daarop je midden in een woestijn bevindt. Tussen locaties kun je met verschillende voertuigen reizen. Denk aan boten, dikke wagens en helikopters. De missies die je speelt, hebben bepaalde vaste doelen, maar hoe je het speelt bepaal je zelf. Ga je met je squad met grof geweld aan de slag, of begin je rustig met je silent sniper en overzie je van een hogere locatie de omgeving. De game is ideaal om samen met vrienden te gaan spelen en als een squad goed samen te werken. Vet!
Hier kun je meer lezen over de game.

Reageer op artikel:
3 games waar we ons zwaar op verheugen
Sluiten