2 Chainz is terug met een tweede seizoen van ‘Most Expensivest’

Redactie 8 jun 2018 Entertainment

Je boy 2 Chainz houdt van dure spullen. Er is bijna niks zo fijn als hem zien verbazen over de belachelijk dure prijzen in Most Expensivest. Alhoewel je het niet verwacht is hij gelukkig af en toe nog een beetje kritisch. Er komen echt bizarre spullen voorbij in het programma zoals een tandenborstel van 5.000 euro en kogelvrij pak van 20.000 euro. Nu komt er een tweede seizoen van Most Expensivest en in de trailer zien we 2 Chainz weer als onze criticus. 

In het programma hebben we echt belachelijke producten voorbij zien komen zoals het duurste water ter wereld, maar ook een heleboel best wel coole spullen zoals deze gun. Andere gave producten waren een remake van de Delorean auto uit Back to the Future en een koptelefoon die zo zo goed is dat het is alsof je live muziek luistert.

Tweede seizoen Most Expensivesta

In de trailer voor het tweede seizoen zien we 2 Chainz weer een heleboel dure spullen beoordelen. De hoge bedragen vliegen je om de oren, het ene bedrag nog absurder dan de andere. 2 Chainz is uiteindelijk de jury om te beoordelen of het geld het product waard is. Wij zijn benieuwd, hier is de trailer:

Hier nog een video met een aantal hoogtepunten uit het vorige seizoen:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
2 Chainz is terug met een tweede seizoen van ‘Most Expensivest’
Sluiten