Deze bacon grill maakt alle andere keukenapparaten overbodig

Redactie 26 jan 2017 Entertainment

Bacon kan met alles en willen we ook bij alles. Het is geen overbodige luxe om een aparte grill te hebben om je knapperige bacon mee te bakken. Daarom is er nu de Nostalgia Bacon Express Crispy Bacon Grill, een hele mond vol. Hiermee bak je zes crispy baconstrips in de tijd dat jij twee keer met je ogen kan knipperen.

Je stelt het apparaat in op de dikte van de bacon en jij bepaalt hoe knapperig ze worden want je kunt ze zo lang grillen als je wil. Dat sissende geluid van bacon op de gloeiende plaat, daar loopt het water ons al van in de mond. Je gebruikt geen extra olie of boter zoals in een koekenpan. Het overtollige vet wordt zelfs opgevangen in een bakje onder het apparaat, zodat je bacon niet verzuipt in het vet.

Voor 35 euro staat dit tosti ijzer voor je speklappen al op het aanrecht, naast je alle keukenapparatuur die je nooit meer gebruikt. Maar op deze baconmachine komt zeker geen stoflaag, dit wil je toch elke dag wel gebruiken. Als je ‘m via Amazon koopt, krijg je er nog free shipping bij ook. Nu zit hij zeker al in je online winkelwagentje.

Reageer op artikel:
Deze bacon grill maakt alle andere keukenapparaten overbodig
Sluiten