21 redenen waarom je de FHM500 moet kopen

Redactie 13 jun 2017 Entertainment

Natuurlijk lees jij tegenwoordig al je nieuws op je telefoontje, maar voor sommige bladen moet je een uitzondering maken. De FHM500 is er zo eentje. Wij geven je 21 redenen waarom je de FHM500 zo snel mogelijk op de kop moet tikken. (Hé, psst, dit is de goedkoopste manier)

1. Je neemt ‘m mee op vakantie
Vakantie is het ultieme moment om een tijdschrift te kopen. Sommige blaadjes heb je in een uur uit, maar dit magazine kun je de hele vakantie door blijven bladeren. Wel uitkijken als je straks in je Speedo zwembroekje aan het zwembad ligt.

2. Je geeft ‘m cadeau aan een vriend
Of je mattie nou volgende week jarig is of pas in augustus. Dit is altijd een leuker cadeau dan een enveloppie in z’n hand proppen. Waarom niet vooruit denken en nu alvast een cadeautje in huis halen?

3. Je hebt altijd wat te lezen op de wc
Leg ‘m op de WC neer en je hebt dubbel plezier. Een bruine trui breien en tegelijkertijd de billen van Doutzen Kroes bewonderen? Het kan!

4. Als je ‘m niet koopt krijg je spijt
Echt waar. Je gaat zelden zoveel lees, ehm, kijkplezier beleven dan aan deze schitterende editie. Hij is mooier dan ooit tevoren.

fhm500 magazine

5. Je gaat toch voor goud?
Om met Joel Beukers te spreken: ‘GA VOOR GOUD!’. Wij doen niet anders met onze klaterende gouden cover. Dit wil je!

6. Er staat een heel mooi stukje proza van James Worthy in
De leukste columnist van Nederland geeft schrijvend antwoord op vijf vragen over vrouwen.

7. Het is een perfect koffietafelboek
Het staat altijd mooi om op je tafel een paar tijdschriften te hebben liggen. Reken maar dat elke man (en vrouw) direct naar deze bijbel grijpt.

8. Je hebt altijd wat te discussiëren met je vrienden
Wat? Zimra op 41? Die moet zeker in de top-20. ‘Nee man, die moet lager. Ik vind Do echt veel lekkerder.’ En ga zo maar door.

9. De fotoshoot met Nochtli
Kijk de backstagevideo van de shoot dan. Nuff said.

10. Alle foto’s van de overige 499 toppers
De mooiste foto’s van de allermooiste vrouwen van ’t land. Echt waar, we hebben de allerlekkerste foto’s van elke vrouw opgeduikeld. Knapper gaat de inhoud van een boekje niet worden.

11. Je bent gelijk op de hoogste van de nieuwe mooiste chicks van ons land
Ooit gehoord van Estrella Pau, Felice Fleur of Sephora Noori? Dat bedoelen we. Straks ken je ze allemaal.

Salomé EstherSalomé Esther op de foto door Jasper Suyk.

12. Het staat bomvol onbekende pareltjes
Maree Hélène, Olivia Wierda, Britt Michels, Sjimmie Heldoorn, Pleunie Teunis, Ester van den Bosch, Lotte Visser, Salomé Esther, Lauren Lewis. Het barst van de onbekende pareltjes.

13. Je kan je nieuwe vriendin er door ontmoeten
Elke Instagram staat erbij. Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriet opsporen, de Shakespeare in jezelf naar boven te halen en een briljant berichtje sturen. Stuur je wel een uitnodiging voor de bruiloft?

14. Wachten in jouw huis is nooit meer een straf
Jij moet nog douchen voordat je met je maten gaat stappen, je moet je haar nog doen, een andere broek. Het duurt en duurt, maar jouw maten vinden het geen enkel probleem zolang ze dit boekwerk in hun handen hebben.

15. Het is een bewaarexemplaar voor de rest van je leven
Dit is zo’n blad dat over dertig jaar nog steeds tof is om te lezen. Goed bewaren! Het zal niet het eerste tijdschrift zijn dat stijgt in waarde

16. Een must have voor elk studentenhuis / mannenhuis
Zeg nou eerlijk. Dit is hét ultieme blad dat in elk studentenhuis moet liggen. Dus scoor punten bij al je huisgenoten en bestel dat blad.

17. Vrouwen vinden het ook leuk om er doorheen te bladeren
Vrouwen vinden het minstens zo leuk om naar vrouwen te kijken als mannen. Jij weet wie straks als eerste door dit tijdschrift loopt te bladeren.

18. Je hebt nog maar tot en met zaterdag
Tot en met zaterdag is ‘ie verkrijgbaar bij Etos of te bestellen via bol.com. Daarna heb je dikke vette pech en kun je ‘m never nooit meer bemachtigen. Laat die kans niet lopen. Je wilt niet over een paar maanden of jaren die man zijn die zichzelf op z’n voorhoofd petst en denkt ‘had ik maar’.
 

19. Je krijgt er nog een lekker luchtje bij ook
Je krijgt ‘m alleen gratis bij aankoop van een TABAC product. Wij draaien het liever om: naast de FHM500 krijg je er dus ook nog een chill smeerseltje, scheergelletje, deootje of luchtje bij. Wij menen: die zijn serieus lekker. Hallo spekkoper!

20. Het is het ultieme cadeau voor Vaderdag
Zondag is het Vaderdag en vaders zijn de tofste mannen op aarde, dus die verdienen een cadeautje. Koop een lekker luchtje, deo of crèmepje van TABAC voor ze en de FHM500 krijg je er gratis bij. Dan kun je altijd nog kiezen om de FHM500 zelf te houden of ook aan je pa te geven.

21. Het is het mooiste tijdschrift van het jaar
Voor elke heteroseksuele Nederlandse man is dit de holy grail. Die foto’s van Femke van Asperen, Salomé Esther of Vivian Hoorn alleen al zijn het waard. En dan heb je nog 497 andere beauty’s. Dit moet je in je kast hebben staan. Dus wees geen dief van je eigen plezier en loop langs Etos of bestel gewoon vanachter je beeldscherm dat magazine in huis. Veel plezier ermee vriend!

Reageer op artikel:
21 redenen waarom je de FHM500 moet kopen
Sluiten