2 Chainz eet duurste popcorn ter wereld

redactie 31 aug 2016 Entertainment

Een lekkere bak zoete of zoute popcorn tijdens de film. Chill toch? Dat is voor 2 Chainz alleen niet genoeg. Hij proeft weer eens super dure shit. Eerder rookte hij al de duurste joint ter wereld, ging hij op zoek naar de duurste sneakers en dronk hij een Martini van een ton. Dit keer probeert hij popcorn waar een gouden laagje omheen zit. Aan zijn gebit te zien is dit niet het eerste goud dat hij in zijn mond krijgt.

De rapper en professioneel skater Nyjah Huston zijn op bezoek bij Berco’s Popcorn. Daar kom je niet voor je saaie zoete of zoute popcorn. De eerste zak die ze proeven is best betaalbaar. Voor zes dollar heb je een zak popcorn met cheddar smaak. Lekker man.

Maar het wordt nog beter. Hierna krijgen de heren de popcorn met witte truffel voorgeschoteld. Deze popcorn heeft de toepasselijke bijnaam Way Too Expensive. Ze genieten van al die gekke smaken. Maar als klap op de vuurpijl hebben ze bij Berco’s de Billion Dollar Popcorn. Deze gouden versnaperingen passen prima bij de stijl van 2 Chainz. Voor vijf dollar heb je één gouden popcorn en voor 25 dollar een klein zakje. Voor de grootste bak Billion Dollar Popcorn betaal je maar liefst 2500 dollar. Dat is waarschijnlijk 1000 keer meer dan wat jij in de bioscoop betaalt.

Reageer op artikel:
2 Chainz eet duurste popcorn ter wereld
Sluiten