18-jarige dude maakt van £2000 binnen een jaar £21 miljoen

sharon 28 apr 2015 Entertainment

De 18-jarige Sam Cook was op een punt in zijn leven waar we allemaal wel eens zijn geweest. Blut. No moneys in the piggybank. Maar in plaats van een focked up bijbaantje te zoeken leende hij £2000 van zijn vader en maakte daar binnen een jaar £21,2 miljoen van. 

Vorig jaar februari kreeg Sam de lening van zijn vader. In de zomer pakte hij al 6 miljoen pond door te handelen in valuta en aandelen op handelsplatformen. Na een jaar had hij een dikke 20 miljoen verdiend. Z’n eerste grote aankoop? Een Ferrari van £170,000. En hij is nog lang niet van plan om te stoppen. 

‘Mijn plan is om £2 miljard te hebben tegen de tijd dat ik 50 ben’, vertelt Sam. Zijn winst van afgelopen week behaalde hij door te gokken. Hij voorspelde dat de euro zou dalen tegenover de dollar, en had gelijk. Ka-ching! £1,5 miljoen erbij. Toch blijft Sam lekker down to earth en shopt hij nog steeds bij de Lidl. ‘Ik hou van mooie hotels en lekker eten – dan krijg je tenminste waar voor je geld, maar ik hoef geen designerkleding en ik verspil zeker geen geld. Ik geloof niet in meer betalen dan nodig is. Ik doe m’n boodschappen bij de Lidl.’

Reageer op artikel:
18-jarige dude maakt van £2000 binnen een jaar £21 miljoen
Sluiten