1,7 miljoen kostende camper heeft een garage voor je supercar

Redactie 6 nov 2017 Machines

Als wij aan een camper denken dan is het woord luxe niet het eerste dat in ons hoofd opkomt. De Volkner Mobil Performance S bewijst het tegendeel en is een waar beest op wielen en schreeuwt alles wat luxe is. In de eerste plaats al om het waanzinnige 1,7 miljoen dollar prijskaartje dat om zijn wielassen hangt.

De Performance S is het laatste model in de gelijknamige camper serie van Volkner Mobil. Net als zijn voorgangers is het rijdende stulpje een soort 5-sterren hotel dat je kan parkeren waar je maar wilt. Het waanzinnige ruim 12 meter lange voertuig bevat een dubbel bed, een volledig uitgeruste keuken, een ruime loungeruimte en een verwarmde badkamer.

Genoeg luxueuze optrekjes om jezelf van alle gemakken te voorzien dus. Maar dat is niet de meest uit het oog springende ruimte van de rijdende woonwagen. Het luxe voertuig heeft zelfs een garage met een elektro hydraulische lift, die de perfecte stalling is voor je McLaren 570S tot je BMWi8. Check naast de foto’s van het rijdende luxe paardje ook even de video van onze Duitse vrienden.

Foto’s: Volkner

Boredpanda

Reageer op artikel:
1,7 miljoen kostende camper heeft een garage voor je supercar
Sluiten