17-jarige oplichter hosselt gratis vlucht per privéjet naar Ibiza

koen 8 sep 2014 Entertainment

Wow, luister dan. Wat deze zeventienjarige gast heeft geflikt is echt te vet voor woorden. De jongen regelde vorig jaar een privévliegtuig voor zichzelf en z’n vrienden. Niet door met een bundel flappen te smijten, maar door zich als een volleerd meesteroplichter naar binnen te lullen…

What happened? De kleine snodaard deed zich voor als bookingsagent van een bekende DJ en fixte zo een vlucht per privéjet naar Ibiza. Voor nop. Of dat allemaal nog niet genoeg blufpoker was, regelde hij ook nog even dat ze per helikopter naar Antwerpen werden gebracht. Tussendoor maakten hij en z’n matties uiteraard ook nog even de minibar soldaat.

Hoe hij dit gedaan heeft? Hij regelde de vluchten door vervalste bankafschriften naar privévliegtuigverhuurders te sturen met bevestigingen dat de vluchten waren betaald. Behoorlijk bijdehand. Misschien heeft de schurk de film ‘Catch me if you can’, waarin Leonarde Dicaprio de meesteroplichter Frank Abagnele speelt, te vaak gezien.

Jammer maar helaas, de nu 18-jarige jongen moet nog wel even boeten voor zijn gehaaide strapatsen. Schade: twintig dagen jeugddetentie waarvan tien voorwaardelijk voor valsheid in geschrifte. Hmm, wij zouden ervoor tekenen. Als je zo gewiekst bent als deze jongen, dan kom je er wel. Potverdrie, dit is toch een bazige actie of wat. Altijd een mooi verhaal te vertellen op verjaardagen. Dikke props jongen!

Reageer op artikel:
17-jarige oplichter hosselt gratis vlucht per privéjet naar Ibiza
Sluiten