15 duurst verzekerde lichaamsdelen van beroemdheden

luc 22 mrt 2015 Entertainment

Normale mensen verzekeren hun huis of hun auto, maar beroemdheden gaan natuurlijk een stapje verder. Wij hebben 15 beroemdheden uitgekozen die voor belachelijk veel geld een lichaamsdeel hebben laten verzekeren. Welke is volgens jou het meest bizar?

1. Gene Simmons

 

Gene Simmons is de bass-guitarist en zanger van de band Kiss. Met als bijnaam The Denom, is deze tong misschien wel de bekendste tong aller tijden. Genoeg reden om hem te verzekeren voor 1 miljoen dollar (€950.000).

 

2. David Lee Roth

 

Een andere rocker David Lee Roth (Van Halen), heeft een wel heel bijzonder lichaamsdeel laten verzekeren. Nadat Eddie (de gitarist) zijn vingers had laten verzekeren en Alex van Halen zijn ellebogen vanwege de instrumenten die ze bespeelden, besloot David zijn penis voor 1 miljoen dollar (€950.000)te verzekeren omdat volgens hem dat instrument het meest bespeeld werd.

 

3. Keith Richards

 

Om het lijstje rocksterren rond te maken, kunnen we Keith Richard’s verzekering niet over het hoofd zien. Deze Rolling Stones guitarist heeft zijn gitaar pingelende middelvinger voor 1.6 miljoen dollar (€1,5 miljoen) laten verzekeren.

 

4. Madonna

 

Madonna is de koningin van het uitvinden. Ze probeert mensen altijd weer opnieuw te shockeren. Dus is het ook niet gek dat zij een van de eersten was die een lichaamsdeel liet verzekeren. Vanwege borstkanker in haar familie, liet ze haar ‘national treasures’ (haar eigen woorden) dan ook voor een slordige 2 miljoen (€1,9 miljoen) verzekeren.

5. Heidi Klum

Voormalig Victoria Secret model Heidi Klum staat bekend om haar ellenlange benen. Fun fact is dat beide benen voor een verschillend bedrag zijn verzekerd. Haar linker been is slechts één miljoen waard vanwege een klein litteken, terwijl haar rechterbeen verzekerd is voor 1.2 miljoen (€2 miljoen) dollar.

6. Dolly Parton

Country zangeres Dolly Parton heeft in de loop der jaren aardig wat aan zichzelf laten verbouwen. Haar enorme voorgevel is dan ook verzekerd voor maar liefst 3.8 miljoen dollar (€3,6 miljoen).

7. Tom Jones

Het gerucht gaat dat Tom Jones zijn beroemde borsthaar heeft verzekerd voor 7 miljoen dollar (€6,6 miljoen). Tja.

8. Daniel Craig

Daniel Craig deed veel stunts zelf voor zijn rol als James Bond in Casino Royal in 2006. Daarom sloot hij een verzekering af voor zijn hele lijf voor $9.5 miljoen (€9 miljoen). 

9. America Ferrara

America Ferrara, beter bekend als Ugly Betty, is het gezicht van Aquafresh. Haar perfecte glimlach werd daarom verzekerd voor $10 miljoen (€9,4 miljoen).

10. Julia Roberts

De glimlach van Julia Roberts is blijkbaar nog meer waard, het schijnt dat ze deze verzekerd heeft voor $30 miljoen (€28,3 miljoen). Dure tandartsverzekeringen hoor!

11. Taylor Swift

Taylor Swift is vaak in het niews vanwege haar muziek en/of relaties, maar nu loopt ze ook op stelten met een verzekeringspolis van 40 miljoen dollar (€37,8 miljoen).

12. David Beckham

In 2010 werd hij geopereerd aan zijn achillespees. Mocht deze operatie verkeerd zijn gegaan, zou hij 70 miljoen dollar (€66 miljoen) ontvangen.

13. Cristiano Ronaldo

Als je er zoveel inschiet als CR7, en één van de beste voetballers ter wereld bent, zo niet de beste, dan is dit zo gek nog niet. Toch? 144 miljoen (€136 miljoen) voor deze gouden benen.

14. Jennifer Lopez

Ook al is ze in de 40, JLo’s billen blijven een van de mooiste paren ter wereld. Haar uithangbord is dan ook $300 miljoen (€283 miljoen) waard!

15. Mariah Carey

In 2006 deed Carey mee aan Gillette’s campagne ‘Leggs of a goddess’ voor de Venus scheermesjes. En omdat ook het toeren zijn tol kan eisen, heeft Carey haar benen voor 1 miljard dollar (€950 miljoen) laten verzekeren, en is hiermee de absolute winnaar van de duurst verzekerde lichaamsdelen van beroemdheden.

Reageer op artikel:
15 duurst verzekerde lichaamsdelen van beroemdheden
Sluiten