14 hete bad-ass chick films om de dag mee door te komen

Redactie 24 feb 2018 Entertainment

Geen idee hoe jij je weekend moet doorkomen? Wat dacht je van een dosis films met actie en mooie vrouwen? Garantie voor de perfecte formule. Wij presenteren je 14 hete bad-ass chick films om opgewekt en vol goede moed je dag mee te spenderen.

1) Abigail Breslin in Final Girl
Abigail Breslin speelt in deze stylish geschoten wraakfilm, Veronica, een meisje die het slachtoffer dreigt te worden van vier moordlustige jongens. Het is een sport voor deze jongens om te jagen op jonge blonde vrouwen. Veronica blijkt echter niet zomaar te vangen zijn.

2) Alison Brie, Betty Gilpin e.a. in Glow (2017)
De serie Glow speelt zich af in Los Angeles, 1985. Ruth Wilder is een jonge actrice die maar geen werk vindt. Totdat ze, net zoals tientallen andere vrouwen, auditie doet  voor “Gorgeous Ladies of Wrestling” (GLOW). Oftewel: professioneel worstelen met vrouwen. In strakke lycra pakjes. Wat wil je nog meer?

3,4,5) Angelina Jolie in Wanted (2008),  Salt (2010) en The Tourist (2010)
Our girl Angelina schiet er op los in maar liefst 3 actiefilms.
In Wanted is ze een huurmoordenaar die  samen met een collega op zoek gaat naar de moordenaar van zijn vader.

In Salt speelt ze een een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn. Wanneer ze op de vlucht slaat, komen al haar vaardigheden en haar verleden als geheim-agente goed van pas.

In The Tourist speelt ze een Interpolagent die achter een crimineel aan zit met wie ze in het verleden een liefdesrelatie had.

6) Cleo Pires in Operações Especiais (2015)
De Braziliaanse schone Cleo Pires speelt in deze misdaadfilm een politieagente. Op een van de meest criminele plekken ter wereld, Rio de Janeiro, neemt ze het met haar team op tegen corruptie en achterdocht. (geen EN/NL ondertitels)

7,8,9) Jennifer Lawrence in The Hunger Games (2012, 2013, 2014)
In deze 3 delen van The Hunger Games, staat Jennifer Lawrence centraal als de stoere, boogschietende Katniss in een futuristische wereld.

The Hunger Games

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

10) Jessica Biel in The A-team (2010)
The A-team is een groep van vier Irak-veteranen die op de vlucht zijn voor het Amerikaanse leger omdat ze ten onrechte bekend staan als gevaarlijke criminelen. Jessica Biel brengt een hoop girlpower aan in The A-team, als een DCIS agente Charissa. Toevallig is ze ook nog de ex van een van The A-team’s leden “Faceman” (Bradley Cooper).

11) Martha Higareda en Dichen Lachman in Altered Carbon (2018)
Voldoende naakte vrouwenlichamen vind je in de nieuwe sci-fi serie Altered Carbon, dat zich afspeelt in een dystopische toekomst. Mensen sterven in deze grimmige actieserie niet, hun bewustzijn wordt opgeslagen en kan worden overgezet naar een ander aantrekkelijk lichaam.

Scarlett Johansson in Marvel’s The Avengers (2012) en Marvel’s Captain America: The Winter Soldier (2014)
Scarlett Johansson trekt in deze Marvel titels in een loeistrak zwart pakje ten strijde als elite agent en ervaren strijder Black Widow voor het welzijn van de mensheid. Need we say more?

Marvel’s The Avengers

Marvel’s Captain America: The Winter Soldier

14) Zoë Saldana in Colombiana (2011)
Zoë Saldana  speelt in Colombiana de keiharde huurmoordenaar Cataleya die werkt voor haar oom in Chicago. In haar vrije tijd zoekt ze naar de moordenaar van haar ouders.

Dat is de maandag toch wel wat beter doorkomen dan dat we gewend zijn.

Foto: d3bris.de

 

Reageer op artikel:
14 hete bad-ass chick films om de dag mee door te komen
Sluiten