11 Nederlandse babes die je nú moet volgen op Instagram

redactie 8 apr 2016 Girls

Nederland is een klein landje, maar aan sexy vrouwen komen we niets tekort. Vroeger moest je het huis uit om deze dames te bewonderen, maar vandaag de dag kan dat gelukkig ook gewoon op Instagram. Wij geven je een overzicht van elf bloedmooie Nederlandse babes die je niet in je dagelijkse feed wilt missen!

1. Chelsey Weimar
Lang, slank en onbeschrijflijk sexy. De 19-jarige Chelsey won het programma The Face (geen wonder met zo’n prachtig gezicht) en was model voor onder meer Billabong en Victoria’s Secret. Jawel, mannen, we hebben het over een van de lekkerste lingeriemodellen die ons kikkerlandje te bieden heeft. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook haar speciale FHM500-pagina bekijken.

 

Happy xmas everyone ??

Een foto die is geplaatst door Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) op

 

2. Negin Mirsalehi
Een van de meest succesvolle Instagrammers van Nederland is niemand minder dan de 27-jarige beauty Negan Mirsalehi. Ze reist de hele wereld over en is met bijna drie miljoen Instagramvolgers een echte wereldster. Deze sexy vrouw wil je niet missen in je feed! Kijk vooral ook op haar FHM500-pagina!

 

After @moschino in #Moschino. ?? #mfw

Een foto die is geplaatst door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

 

3. Anniek van Keulen
Anniek van Keulen is een 22-jarig model. Ze is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel sterk! Haar motto: het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Kun jij wel wat extra slingers gebruiken, volg haar dan op Instagram! Enne… als je haar ooit weet te strikken, neem haar dan mee naar een sushirestaurant. Is ze gek op! Meer weten? Check haar FHM500-pagina.

 

And another one by @dpak_photography !

Een foto die is geplaatst door Anniek van Keulen (@anniekvankeulen) op

 

4. Demi de Boer
Lang bruin haar, volle lippen en ogen die je hart op hol doen slaan. Geloof het of niet, maar deze bloedmooie dame is de dochter van jeugdheld Ronald de Boer. Nou, Demi, voor jou zouden maar wat graag een metertje extra achter de bal aan rennen! Mocht deze chick je wel bevallen, kijk dan ook even op haar FHM500-pagina!

 

Een foto die is geplaatst door Demi (@demiideboer) op

 

5. Anna Nooshin
Anna is 29 jaar oud en een ware alleskunner. Een aantal jaar geleden richtte ze het online vrouwenmagazine NSMBL.nl op, vorig jaar schreef ze haar eigen boek en met haar YouTube-kanaal bereikt ze tienduizenden fans. Maar dat is niet alles, want Anna is ook nog eens model! De Instagrampagina van deze bloedmooie Iraans-Nederlandse dame staat elke dag weer vol met bewonderenswaardige kiekjes. Volgen dus! Meer weten over Anna? Kijk dan ook op haar FHM500-pagina.

 

Bikini plus snow plus sun and warm temperatures equals one happy kid. #love #zuidtirol

Een foto die is geplaatst door Anna Nooshin (@annanooshin) op

 

6. Kim Feenstra
Kim behoeft natuurlijk geen introductie, zeker niet nadat ze vrij recent nog voor de camera lag te rollebollen met Geraldine Kemper. Eindeloos lange benen en ogen waar je met liefde in verdrinkt. Volgen dus! Uiteraard ontbreekt Kim ook niet in de FHM500, dus check haar FHM500-pagina.

 

I hope you sure this is what you want Cause once I’m turned on You can’t turn me off…..

Een foto die is geplaatst door Kim Feenstra (@k2im) op

 

7. Gwen van Poorten
Ze begon als achtergrondzangeres bij Gerard Joling en groeide uit tot presentatrice van BNN. Gwen is niet te stoppen. Een onbekende van FHM is ze niet; je kent haar ongetwijfeld nog als de charmante coureur in onze autotest. Gwen, laf ya 4 evah! Kijk voor meer Gwen in je leven ook op haar FHM500-pagina.

 

Reageer op artikel:
11 Nederlandse babes die je nú moet volgen op Instagram
Sluiten