11 maaltijden die je vandaag Thuisbezorgd wil krijgen

Redactie 1 jan 2018 Entertainment

Oh jongens, wat een nacht was dat gisteren! Of misschien is die nog steeds wel bezig. Eén ding is zeker: vandaag ga jij de deur niet meer uit. Zijn we fysiek, maar zeker mentaal niet toe in staat. Na al die flessen champagne en blikken bier knort de buik als een geloste wielrenner in de Tour de France met hongerklop. Maar er zal toch gegeten moeten worden, en lekker ook! Pak de knaloranje app van Thuisbezorgd er maar bij, wij geven je tien suggesties waar jij en je buik zielsgelukkig van gaan worden. De keuze is reuze, want voor elke keuken kun jij terecht bij de vrienden van Thuisbezorgd.nl. Welke gaat het worden?

Spare ribs

1. Spareribs
Voor de mannen die zin hebben om een flink stuk vlees te verscheuren met hun imposante kaken, garen de spareribs al op de grill. Zo mals dat ze zo van het bot afvallen. Klodder knoflooksaus on the side, friet erbij en misschien wel een maïskolf om de maaltijd van wat smakelijke vitamientjes te voorzien en jij gaat smullen als een herdershond die een week niet heeft gegeten.

Nasi rames

2. Nasi Rames
In het leven gaan er weinig dingen boven een nasi rames van je favoriete Indonesische toko. Of bami natuurlijk, het is maar net waar je pet naar staat. Pittig eitje erbij, sajoer boontjes, kip, rendang en vergeet de emping niet. Een maaltijd die ook nog gezond aanvoelt. Verlekkerd het nieuwe jaar in!

pizza salami

3. Pizza
De ongekroonde koning van de bezorgmaaltijden. De elektrische pizzafietsen maken overuren op 1 januari en dat is niet voor niks. Deze Italiaanse deegkletser is in staat om het speeksel uit je smaakpapillen te laten lopen. Dat kan helemaal niet, dus kun je nagaan hoe lekker ‘ie is. Bijkomend voordeel: naast de alom gevierde kaas en tomatensaus kun je er alle ingrediënten op smijten die jij lekker vindt. Onze tip? Salami blijft king.

Patat met frikandel

4. Friet en frikadellen
Friet, patat of pommes frites. Gooi er een dikke flatsch mayo tegenaan en wij zijn zo zoet als een slapende baby die op z’n speentje sabbelt. De frikandel mag wat ons betreft niet ontbreken in dit frituurfestijn. Of wel ja, doe er maar twee joh. Kipcorn, kroket en de mexicano zijn andere kanshebbers om vanuit de snackvitrine op ons bordje te belanden. Bakje pindasaus erbij en jij lanceert jezelf met een oer-Hollands vette bek 2018 in. We rennen het er overmorgen wel weer af!

Sushi

5. Sushi
De trots uit de Japanse keuken, waar vlijmscherpe koksmessen de rauwe vis aan stukken snijden voordat jij het gedoopt in de sojasaus met een snufje wasabi in je mond stopt. Sowieso die Ebi Furai Uramaki bestellen. You know, die inside out met gebakken garnaal erin. Verder de tip om nog wat gefrituurde side dishes te bestellen in het kader van de altijd welkome variatie. Yakitori, springrolls of wonton soep bijvoorbeeld.

spaghetti carbonara

6. Spaghetti carbonara
Als je de koolhydraten wil aanvullen, dan moet je deze romige pastabeuker hebben. Spekjes, Parmezaanse kaas en wat peterselie on top, jeetje jongens, het water loopt ons nu al in de mond. Dit is samen met de aglio olio onze favoriete spaghetti. Broodje erbij en smikkelen maar.

7. Chinese loempia en babi pangang
Je kent ‘m wel, die imposante loempia die volgestouwd zit met taugé en kip. Soms is de Chinese gigant al genoeg voor avondeten, maar niet vandaag, dus bestellen we er nog babi pangang en fu yong hai bij. Sambal bai?

ceasar salade

8. Caesarsalade
Een salade? Ja jongen, een salade! Kun je gelijk daad bij het woord voegen dat je dit jaar gezonder wilt eten. En zeg nou eerlijk: zo’n caesarsalade smaakt meer dan prima. Beetje sla, tomaat, komkommer, mais, ei, kaas, pijnboompitjes en kip erin en je tovert zo een lach op ons hongerige gezicht.

Döner kebab

9. Broodje döner kebab
Een tijdje geleden ging er een schok door culinair Nederland toen het gerucht ging dat het broodje döner met uitsterven werd bedreigd. Gelukkig blijkt het allemaal wel mee te vallen en kunnen we nog jaren genieten van het beroemde na-het-stappen-broodje. Met witte saus ja! Witte!

Roti

10. Roti
Toch ook wel lekker hè? Roti rol. Pannenkoekje met aardappelen, kip en kousenband en het essentiële eitje. Het betere fingerfoodwerk. Leg je bord op schoot, zap naar de Premier League en zet nieuwjaarsdag op bourgondische wijze voort.

chicken wings

11. Chicken wings
Behoor jij tot de gelukkigen die binnen de bezorgregio van de KFC valt? Dat is winnen jongens. Die hot wings staan klaar om tot op het bot afgekloven te worden. Geen KFC? No problem G. Er is vast wel een ander kiprestaurant in de buurt die je van wings kan voorzien. Maakt eigenlijk niet uit hoe de kip wordt bereid, wings zijn altijd eindbaas.

Wat een variatie hè? Je kan alle kanten op. Heb jij je keuze gemaakt? Installeer als de sodemieter de app van Thuisbezorgd.nl en bestel je maaltijd. Eet smakelijk vriend!

In samenwerking met Thuisbezorgd.nl

Reageer op artikel:
11 maaltijden die je vandaag Thuisbezorgd wil krijgen
Sluiten