1.000 dollar per dag verdienen door pizza te eten

redactie 22 sep 2018 Entertainment

Bij FHM hebben we een goede neus voor fijne baantjes. Zo kon je een jaar lang betaald op vakantie in Mexico. Nu hebben we weer een goede job voor jou gevonden. Hiervoor hoef je niet eens de deur uit. Het bedrijf Ooni zoekt 10 werknemers die pizza recepten willen testen. Deze pizza’s moeten wel gebakken worden in hun Uuni3 en Uuni Pro ovens. Wat een straf.

In de ovens kun je een pizza bakken in 60 seconden, dus heel veel werk zal het niet zijn. De meeste arbeid zit ‘m in het opeten van de Italiaanse frisbees. Wanneer je deze job aanvaard moet je verder feedback doorgeven aan Ooni en af en toe wat droppen op je sociale media.

Pizza
Foto: Ooni Foto: Ooni

Iedereen mag solliciteren voor deze baan, je hoeft niet eens een Italiaanse chef te zijn. Je krijgt tussen de 300 en de 1000 dollar per dag betaald. Het hangt helemaal van jou af. Maak je bijvoorbeeld mooie videootjes over de pizza’s in de oven dan krijg je een stuk dikker betaald. Zo kun je een abonnement op de sportschool erbij nemen. Of je doet dat niet.  Dat mag je natuurlijk helemaal zelf weten.

Hier kun je solliciteren: Pizza Taste Tester Vacature

Reageer op artikel:
1.000 dollar per dag verdienen door pizza te eten
Sluiten