10 supermodellen vertellen hoe je ze moet versieren

webredactie 3 nov 2015 Girls

Het is de droom van veel mannen: een beeldschone vrouw die bakken met geld verdient. De meeste vrouwen die in dit profiel passen zijn supermodellen. Met zo’n vrouw aan je arm hoef je nooit meer zelf te werken en is iedere kerel jaloers op je. Helaas is het geen gemakkelijke taak om een model aan de haak te slaan en daarom kun je de tips van deze heerlijke dames wel gebruiken.

1. Nina Agdal
Probeer gewoon je zelf te zijn. Wees zeker van jezelf en gebruik je humor om dat te laten zien. Zelfverzekerde, intelligente, ambitieuze mannen die weten wat ze willen zijn het aantrekkelijkst. Ik denk dat het belangrijk is dat je ‘game’ hebt, en dat ontbreekt bij de meeste mannen een beetje.

2. Chrissy Teigan
De beste plek om iemand te versieren? Dat is zeker weten op je werk of een gewone plek zoals de supermarkt. Ik vind een zelfgemaakte maaltijd fantastisch dus als je kan koken is dat super. Neem me mee naar huis, geef me wat champagne en laat me Desperate Housewives kijken terwijl je kookt. Dat is echt het beste wat ik me kan bedenken.

3. Emily Ratajkowski
Over het algemeen denk ik dat er maar heel weinig mannen zijn de weten hoe ze een vrouw moeten versieren. Laat je niet leiden door regeltjes zoals hoe lang je moet wachten na een eerste date voordat je mag bellen. Fuck that! Doe wat je wil want jij weet wat je wil.

4. Erin Heatherton
Ik houd van mannen met manieren. Iemand die de deur voor me openhoudt en wacht met eten totdat iedereen zijn bord heeft gekregen. Als een man geen manieren heeft en bijvoorbeeld met zijn handen eet of mij niet voor laat gaan ben ik er snel klaar mee.

5. Elsa Hosk
Mijn advies is dat je niet te veel moet nadenken. Je moet jezelf niet nog nerveuzer maken dan je al bent.

6. Kate Upton
Openingszinnen werken nooit. Als je mij probeert te versieren met een openingszin loop ik gewoon weg. Ga gewoon een gesprek aan en wees slim, gevat en grappig. Dat is echt heel aantrekkelijk.

7. Adriana Lima
Een man moet beleefd zijn. Niet alleen tegen mij maar ook tegen anderen. Ik let er altijd op hoe een man met een ober omgaat en of hij naar andere vrouwen kijkt. Je bent niet de baas over iedereen en behandel daarom iedereen met respect. Laat zien dat je om me geeft en voor me wil zorgen. Ik houd van ouderwetse manieren zolang het maar niet geforceerd is. Probeer je niet anders voor te doen dan je bent, want dat heb ik meteen door.

8. Miranda Kerr
Lach, loop naar me toe en zeg hallo. Dus geen fancy trucjes en zeker geen slechte openingszinnen. Er is niets aantrekkelijker dan een man die alles voor elkaar heeft. Hij moet zeker van zichzelf zijn maar niet arrogant. Als je een vrouw wil versieren wees dan gewoon moedig genoeg om jezelf te zijn.

9. Jessica Hart
Wees jezelf, maar wees geen fan van jezelf. Arrogante mannen zijn echt een afknapper.

10. Charlotte Mckinney
Mijn perfecte eerste date moet heel relaxed zijn, bijvoorbeeld dineren in een restaurant met een mooi uitzicht. Ik ben altijd wel een beetje nerveus en daarom is een cocktail en goed gezelschap voor mij genoeg voor een leuke date.

Reageer op artikel:
10 supermodellen vertellen hoe je ze moet versieren
Sluiten