10 manieren om je huis te pimpen zodat de ladies je niet kunnen weerstaan

luc 17 jul 2015 Entertainment

Vaak heeft je appartementje niet heel veel nodig om het tot een ladykiller suite te maken, maar zie je het gewoon niet. Je ruimt op, verschuift hier en daar wat, steekt een kaarsje aan, maar indruk maken doe je er niet mee. Maar vaak is het makkelijker dan je denkt. Wij helpen je op weg om van jouw kamer een kamer te maken waar de vrouwen niet meer zijn weg te slaan.

1. Een goed matras is het halve werk

Kijk, uiteindelijk zul je toch in bed belanden. Wanneer ze dan meteen de veren in haar rug voelt springen, weet ze wat je standaarden zijn. Investeer dus in een goed comfortabel matras.

2. Vergeet ook geen mooie lakens te kopen

Een goed matras is het halve werk, maar wanneer je er dan wat lakens van de action op gooit, zul je de vrouwen alsnog niet versteld doen staan. Waarom een duur matras kopen en dit verneuken met goedkoop beddengoed? Ga voor iets straks, maar wat je ook doet…koop GEEN zijde!

3. (Dure) kaarsen zijn nooit een slecht plan

Kaarsen zijn vanaf nu je beste vrienden. Ze hebben zoveel voordelen waaraan jij niet eens hebt gedacht. Ze verbloemen de geur van je iets te muffe appartement, ze creëren sfeer en ze geven aan dat je een romanticus bent. Drie vliegen in één klap.

4. Upgrade je kunstwerken

Heb je nog steeds posters van Scarface of de Break Out aan je muren hangen, dan wordt het nu toch wel echt tijd om die te vervangen door échte kunst. Oké, kunst is duur. Maar voor een paar honderd euro kan je toch echt wel een paar goedkope schilderijtjes op de kop tikken. Geloof ons, vrouwen waarderen dit.

5. Wijn

Een vrouw pak je pas echt in met een goede fles wijn. Maar wat nou als je een wijnrek hebt staan met een hele variatie aan wijnen erin. Pluspuntje is ook als je nog kennis hebt over de wijnen die je schenkt.

6. Heb een goed gevulde koelkast

Mooie vrouwen stellen een goed gevulde koelkast absoluut op prijs. Alleen willen ze niet zien dat ie gevuld is met bier en pizza’s. Verse producten zoals fruit, groentes en een goed stukkie vis wordt meer dan gewaardeerd.huis

7. Investeer in een goed geluidssysteem

Als je samen een filmpje gaat kijken, kun je haar toch wel een stuk meer laten inleven wanneer je een goed surround system hebt. Zet een horrorfilm op en voor je het weet kruipt ze dicht tegen je aan.

8. Een extra telefoon oplader

Hier had je niet aan gedacht hè? Mocht er iemand bij je langskomen en je krijgt haar zover de nacht met je te spenderen… Maar dan kiest ze er toch voor om naar huis te gaan omdat ze geen oplader bij zich heeft en ze moet ‘s ochtends vroeg naar werk toe. Dan heb jij daar toch effe mooi een oplossing voor. 

9. Goede koffie

Oké, ze is blijven slapen. Maar nu, je biedt haar een kop koffie aan. Je wilt ‘r nog vaker zien. Maar wat geef je, een slappe kop senseo. Helaas pindakaas. Die zie je niet meer terug. Investeer dus in een goed apparaat en uiteraard goede koffie. 

10. Maak ‘t knus

Een geheim wapen om aan je arsenaal toe te voegen zijn een paar extra dekentjes voor wanneer ze het koud heeft. Kussens zijn ook altijd goed!

Reageer op artikel:
10 manieren om je huis te pimpen zodat de ladies je niet kunnen weerstaan
Sluiten