10 manieren om je vriendin het met jou uit te laten maken

Redactie 8 jul 2018 Entertainment

Soms ben je klaar met een relatie maar heb je niet de ballen om er een punt achter te zetten. Het is dan veel makkelijker om deze tips te volgen zodat zij het voor jou uitmaakt. Het enige wat je moet doen is soms een ongelooflijke eikel zijn en je vriendin niet teveel positieve kanten laten zien. Hopelijk is het dan snel gedaan.

1. Verhuis

Niemand zit te wachten op een lange-afstandsrelatie dus neem de benen. Ga in een andere stad werken en laat de communicatie verschrikkelijk zijn. Ga niet in een mooie stad wonen maar echt in een gat ergens in de jungle. Geen vriendin die dan lang bij je wilt blijven.

2. Doe het slecht bij de ouders

Elke vrouw wil de zegen van haar ouders over haar vriendje. Wees een botte lul en bedank ze niet voor alle moeite die ze in je stoppen. Maak veel flauwe grappen, vooral over haar en lach alles overdreven weg. Klaag veel over het eten door dingen te zeggen als “Hahaha goede grap dit, waar is het echte eten?”.

3. Steel van haar

Alles wat van jou is, is ook van haar. Andersom moet dat dus ook gelden. Als het niet goedschiks kan, dan moet haar gulheid maar een handje geholpen worden. Een pincode is zo onfutseld en je weet vaak precies waar het sieraden kastje ligt. Cashen maar!

Golden hour with this beautiful view?

A post shared by Sephora Noori (@sephoranoori) on

4. Laat haar vreemd gaan

Je weet ondertussen wel op wat voor type ze valt en op welke drank ze niet zo goed gaat. Op een meiden avond laat je haar versieren door een kerel en als je geluk hebt weet hij haar te strikken. Kan alleen maar goed voor je uitpakken als je klaar bent met de relatie. Of jij maakt het uit en zij is degene met gezichtsverlies of zij maakt het uit omdat ze zich schuldig voelt of misschien zelfs verliefd op de boy geworden is.

5. Word de ideale schoonzoon

Eens kijken hoe snel ze je aan de kant zet als je ineens een saaie lul wordt. Ga niet meer op stap met je vrienden en speel geen potjes Fifa meer. Nee, jij zit gezellig op de bank om hartenstraat te kijken en uren te praten over de toekomst. Daarnaast vraag je voortdurend “hoe voel jij je daarbij?” ook al gaat het helemaal nergens over. Na een poosje zal ze jou pussy gedrag zat zijn en op zoek gaan naar een echte man.

6. Ontwikkel een dwangneurose

Niks is zo vervelend als een vent die op elk feestje in de buurt van de afzuigkap blijft staan omdat-ie bang is voor de rook. Of die, als jullie de deur uit gaan, twintig keer terugloopt om te checken of de deur wel goed op slot zit. Met zo’n man valt niet te leven. Tenminste, dat is de conclusie waar jij op hoopt.

7. Koop een pimp-mobiel

Zolang ja haar rondrijdt in een degelijke wagen zoals een Opel of een Volkswagen gaat alles prima. Dat veranderd allemaal wanneer je met een Subaru aan komt zetten met gouden velgen die knal rood is. Als je dan ook nog is je rijstijl naar het voertuig aanpast zal je vriendin snel klaar met je zijn.

When life gives you cherry’s ? #puurgeluk

A post shared by Sephora Noori (@sephoranoori) on

8. Word homo

Hier kan jij toch ook niks aan doen, jij bent nou eenmaal gewoon gay. Al die jaren heb je er mee rondgelopen en niet uit de kast durven komen, nu heb je juist haar support nodig.

9. Laat porno achter op haar laptop

Ga er maar is goed voor zitten en haal de meest ranzige beelden op haar laptop tevoorschijn. Laat de geschiedenis lekker staan en zoek vooral op van die spam sites. Overal je vriendin haar email-adres invullen en je relatie staat gegarandeerd op klappen.

10. Zeg dat je haar zus aantrekkelijker vindt

Tja, laatste redmiddel. Paar goede klappen incasseren en het is gedaan. Einde relatie.

Foto: Pexels.com 

Reageer op artikel:
10 manieren om je vriendin het met jou uit te laten maken
Sluiten