Dit goddelijke onderkomen kan voor 1 miljoen van jou zijn

redactie 24 dec 2018 Entertainment

Normaal gesproken zijn mensen niet zo happig op een nachtje te tukken in een tochtige kerk. Compleet begrijpelijk. Bij deze kerk hoef je niet eens te twijfelen, het is namelijk omgetoverd tot een aardige mansion.

Het godshuis is omgetoverd tot hét huis van Hulsel. Die hele renovatie vond plaats in 2016 en kan vanaf jouw bezit worden. Maar kijk toch eens even wat voor waanzinnig interieur.

Omgetoverde kerk

Naast dat het een goddelijk onderkomen is, is ie ook door een buitenaards goeie architect ontworpen. Zo is er vloerverwarming, een dikke muziekinstallatie en een mooie kelder om wat wijnflesjes te laten rijpen. Dan zijn we nog niet klaar, want er zit ook een zwembad in. Geen fan van de luide klokkentoren? Daar hebben ze over nagedacht, want de klokken zijn buiten werking gesteld. Zo kan je gerust in dromenland blijven feesten.

Je moet wel wat aftikken voor de kerk, want het prijskaartje bedraagt €998.000 euro. Dan woon je ook nog eens dichtbij een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Voor wie z’n topografie niet helemaal meer paraat heeft, Hulsen ligt om de hoek van de Sallandse Heuvelrug, tussen Deventer en Almelo in. Een miljoen voor een van de meest bijzondere huizen van Nederland. Valt mee toch?

FundaQuote

Reageer op artikel:
Dit goddelijke onderkomen kan voor 1 miljoen van jou zijn
Sluiten