Het is vier uur snacht’s, je hebt een stevige avond bierdrinken achter de rug en hebt intens honger. Wat ga je dan doen? Je kan een broodje dönor scoren, een frikandel uit de muur trekken bij de Febo of je gaat naar het wel bekende restaurant met de gouden M als logo. McDonalds is al jaren lang dé plek om een goede snelle hap te scoren. Niet duur en best lekker, zeker na een paar drankjes. Het menu is tegenwoordig behoorlijk uitgebreid, maar de klassieke Big Mac is bij de meesten toch wel favoriet. Een simpel bolletje met twee lapjes vlees, kaas, sla, augurk en van die geheime saus. prima snack, maar wist je dat er in deze klassieker een heus sterrengerecht schuilgaat?

Je verwacht het niet, maar het is toch echt zo! Keukenprins Jaimie van Heije heeft twee restaurant waar hij de sterren van de hemel kookt. Deze innovator van de culinaire wereld gaat geen uitdaging uit de weg. Een Big Mac omtoveren tot een restaurantwaardig gerecht? Dat is zoals je hieronder kan zien geen enkel probleem voor deze keukenbaas. Wij willen dit nu eten!