Hé, even opletten nu. Het Korps Commandotroepen zoekt nieuwe mensen. Dat is ten minste een overweging waard.

Misschien zit je in je examenjaar en moet je een studie gaan kiezen. Misschien heb je wel een studie gekozen maar is dit ‘m niet. Misschien heb je wel een studie afgemaakt, maar zit je nu op een plek waar de confetti ook niet echt van ontpopt in je hersenpan. Waarom ga je niet eens kijken bij de Commando’s?

Je leert daar een portie discipline waar je de rest van je leven iets aan hebt, je krijgt geheid een beestenlichaam en wordt zo fit dat je met gemak een triatlon finisht. En dan hebben we het nog niet eens over de spanning en actie gehad. Last but zeker not least: je helpt de wereld veiliger te maken. Stel, er zit een gezin in een penibele situatie in een oorlogsgebied en ze moeten in veiligheid worden gebracht, dan is het aan jou en je collega’s om te zorgen dat zij daadwerkelijk in veiligheid komen. Falen is geen optie. Als commando ben je gelijk overal ter wereld inzetbaar, dus word je ook overal ter wereld ingezet. Bekijk de video hieronder maar eens; zomaar een situatie waarin jij terecht kan komen.

Wij raden je aan om naar de kennismakingsdagen te komen. Maar, net zoals jij je voor een sollicitatiegesprek netjes voorbereidt, moet je dat ook doen als je de kennismakingsdagen van de KCT gaat bezoeken. Wat ga je er anders doen? Anders ga je maar lekker patat en frikandellen bakken. Dus, download de app en schrijf je in.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

In samenwerking met Defensie